Şimdi Ara

İphone6 Hotspot/Kişisel Erişim Noktası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende ve ablamda i6 var benim net bitince bağlamak istiyorum ondan Kişisel erişim noktası açıyorum yanlız görme olayı baya sıkıntı oluyor kapat aç yapıyorum bekliyorum kendim wifi kapat aç yapıyorum anca görüp bağlanıyor bakleyince gelmiyor kapat aç da kara düzen saçma bi olay oluyor bi sorun var mı bu olayda varsa nasıl düzeltiriz ( telefonlar ios 8.4 )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam olarak emin degilim fakat Hücresel veriyi paylaşan cihaz kontrol altinda tutabilsin diye Paylaşım ekranı açıkken Bağlantı sağlıyor haricinde cihaz Görünür bir Wi-Fi vericisi olmuyor son zamanlarda hiç kullanmadım ama bu şekilde diye Hatırlıyorum

• Bir sorun yok,diğer cihazla da aynı şey oluyor
    Ben de iphone ve ipadimi bağlarken aynı şeyi yaşıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende ve kuzenimde de var. Birkaç kere kapat-aç yapınca anca açılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam wifi olarak görmüyor iphonelar kendi arasımda ama genel olarak bağlantı sıkıntısı var çok geç oluyor

@KinZhull

Bi ayarı yok mu acaba hızlıca bağlanması için sonuçta hotspot bağlantı kurması ne kadar zor olabilir ki?

@Germiyanlı @Dexsite

• Bir önlem bu. Wifi den görmeniz için kişisel erişim noktası menüsünün açık olması gerek. Bağlanırlen çıkarsanız bile bağlantı olmayabilir

• Lazım olduğunda kullanamadiktan sonra ne yapayim ben boyle interneti deli ediyor beni.Yok mu bunun bir çözümü kolay yolu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de bu konuda çok sıkıntı yaşadım cihaz 8.2 idi aldığımda 8.4 e ota ile geçmiştim. Daha sonra ipsw dosyasını indirip shift güncelle ile tekrar yükledim bulma süresi fark edilir derecede azaldı ve çoğunlukla hızlıca bulunuyor yine de istediğim seviyede değil. Ayrıca bunun bir önlem veya istenen bir özellik olduğunu düşünmüyorum net bir şekilde yazılım hatası. Nexus 4 de 2 saniye içinde hazır oluyordu bu çok can sıkıcı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.