Şimdi Ara

IPHONE5 SIVI TEMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaslar dun aksam iphone5 telefonum temiz su kovasinin icine dustu aninda telefonu kapattim ve kavonoza pirincin icine koyup agzini kapattim cihaz geceden bu yana yatiyor bundan sonra ne yapmam gerektigini bilmiyorum yardiminiza ihtiyacim var istanbulda bu islere bakan bildiginiz tanidiginiz arkadas tavsiyesine ihtiyacim vsr

• arkadaş yardımcı olacaktır sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bolsu1

Selam arkadaslar dun aksam iphone5 telefonum temiz su kovasinin icine dustu aninda telefonu kapattim ve kavonoza pirincin icine koyup agzini kapattim cihaz geceden bu yana yatiyor bundan sonra ne yapmam gerektigini bilmiyorum yardiminiza ihtiyacim var istanbulda bu islere bakan bildiginiz tanidiginiz arkadas tavsiyesine ihtiyacim vsr

Öncelikle telefonu asla açmıyorsun. Pirinçten çıkartıp forumdan kenbu arkadaşımızı arıyorsun. Kadıköyde teknik servis, gözünün önünde onarım yapıyor.

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=1457463

Kendisi forumdan çok kişinin telefonunu yapmış güvenilir bir arkadaştır.

• Evet kenbu arkadasimi apple sayfasindan taniyorum umarim bi cozum yolu bulunur masraf olarakda bilmiyorum tabi ne cikcagini
  • @kenbu arkadasimiza pmde attik umarim is isten gecmeden ulasabilirim kendine
  • Geçmiş olsun hocam, pirinçte 2 günden aşşa bekletme iyice emsin nemini falan,
  • Geçmiş olsun hocam pirinçten çıkarma
  • quote:

Orijinalden alıntı: hosting.sistem

Geçmiş olsun hocam, pirinçte 2 günden aşşa bekletme iyice emsin nemini falan,

Pirinç mi yapmayın arkadaşlar en çabuk şekilde içinindeki pille bağlantısını kesmek gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehdi11 -- 30 Kasım 2014; 9:53:48 >
  • @kenbu ustama tesekkur ediyorum cihaz sorunsuz ve tertemiz sekilde calistirdi
    Pirinc olayini kendisi kesinlikle onermiyor
    Bu duruma masur kalan arkadaslarimda yapmasin tavsiyesidir
    Mukemmel bir insan kendisi isinin ehli..
    Tekrar tesekkurlerimi iletiyorum burdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: bolsu1

@kenbu ustama tesekkur ediyorum cihaz sorunsuz ve tertemiz sekilde calistirdi
    Pirinc olayini kendisi kesinlikle onermiyor
    Bu duruma masur kalan arkadaslarimda yapmasin tavsiyesidir
    Mukemmel bir insan kendisi isinin ehli..
    Tekrar tesekkurlerimi iletiyorum burdan
    övgünüz için tşk ederim o sizin kaliteniz aslında birazda sizin şansınız sonuçta sıvı temas müdahalesi zor olan bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hosting.sistem

cihaz komple yoğun bir suya girdiyse mutlaka pil devre dışı bırakılıp cihazın temizlenmesi gerekir pirinç konusunda arkadaşlarımın fikrini merak ediyorum
  • Pilav yapta ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

Pilav yapta ye
    sıvı temaslarda ilk müdahale herzaman çok önemlidir anakartla pilin bağlantısını kesmet ilk yapılması gereken işlemdir bence
  • kenbu kullanıcısına yanıt
    Eminim ki sizin tecrübe ve bilginiz bu konuda benden fazladır ama ben pirinç ile seneler evvel havuza düşen iphone 3G'min hayatını kurtarmıştım... ☺

Önemli olan sıvı ile temastan öte bildiğin sıvı içine düşen telefonu derhal kapatmak, çalışıyor mu diye denemeler yapmamak yada asla şarja takmamak birkaç gün pirinç ile nemi kurutmak lazım... Ama tabii ki en mantıklısı sizler gibi işinin ehli insanların yardımını da almak lazımda, geçici yöntem olarak asla pirinç yaramaz diyemem :)

Edit: bu arada iphone 6+ a liquipel yaptırdım, güya telefonu sıvılardan koruyacak... Dilerim denemek durumunda kalmam ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 10 Aralık 2014; 10:28:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xphoid

Eminim ki sizin tecrübe ve bilginiz bu konuda benden fazladır ama ben pirinç ile seneler evvel havuza düşen iphone 3G'min hayatını kurtarmıştım... ☺

Önemli olan sıvı ile temastan öte bildiğin sıvı içine düşen telefonu derhal kapatmak, çalışıyor mu diye denemeler yapmamak yada asla şarja takmamak birkaç gün pirinç ile nemi kurutmak lazım... Ama tabii ki en mantıklısı sizler gibi işinin ehli insanların yardımını da almak lazımda, geçici yöntem olarak asla pirinç yaramaz diyemem :)

Edit: bu arada iphone 6+ a liquipel yaptırdım, güya telefonu sıvılardan koruyacak... Dilerim denemek durumunda kalmam ;)

tşk ederim güzel şarja takmamak ve bunlar güzel bilgiler tebrikler yardımlaşmaya devam arkadaşalar

• Pirinç olayı nedir ya sıvıyı emsin istiyosanız havluya sarın pirinç ne arkdaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: KissOfH3ll

Pirinç olayı nedir ya sıvıyı emsin istiyosanız havluya sarın pirinç ne arkdaş

Google it...

Edit:
    İngilizce yazımdır yukardaki... Aman diyim yanlış anlaşılmasın!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 18 Aralık 2014; 22:05:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun.Umarım sorunsuz atlatırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: number352

Geçmiş olsun.Umarım sorunsuz atlatırsın

Alıntıları Göster
    arkadaşlar benimde iphone 5 ime bundan 6 ay once sıvı teması oldu acılmadı ve telefoncuya goturdum bı bakalım dedı ılk basta ekran gıtmıs dedı tamam yap dedım sonrasında ek masraflar cıktı baya pahalıya patladı.iki ay oncede telefon bıraz bukuldu ekranda ölü pikseller ve bazen cok bastırdıgımda kapanıyo sonraında acılırken beyaz ufak yazılar cıkıyo bazen acılıyo tabi cok zorlarsam ama genelde acılmıyor.arastırdım anakart arızası dedıler bı yere goturdum acıp bakarız ona gore fıyat verırız dedıler sımdı ama acma ucretı 50 tl sımdı kalkıp bana sapma bı rakam verırse bosa gıdecek yada hıc olma ıhtımalı yok dersede.sızce bu telefon yapılabılırmı yada yaptırmak mantıkl

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.