Şimdi Ara

iphone5 Almanya'dan alacağım sorularım var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ağustos ayında Almanya'ya gideceğim kısa süreliğine. Gelirken de kardeşime iphone5 almayı düşünüyorum. Applestore fiyatı 679 Euro diyor. Ben bu cihazı aldıktan sonra havaalanında vergi indiriminden faydalanabilecek miyim? Ne yapmam gerekli?
    Türkiye'ye gelince de cihazı kaydettirmem gerekiyormuş sanırım. Bunu havaalanında yaptırmam şart mı, çünkü gece yarısı dönmüş olacağım bazı birimlerin kapalı olabileceğini düşünüyorum.
    Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1700 liraya denk geliyor tr'de zaten 1350 lira açılmamış. trden alın ona kayıt geçin tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 19 Temmuz 2013; 19:59:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

1700 liraya denk geliyor tr'de zaten 1350 lira açılmamış. trden alın ona kayıt geçin tamamdır

Hocam bana pmden güvenilir bir satıcı veya uygun bir link tavsiyesi verebilir misiniz? Böyle seyleri pek beceremiyorum bulmayı. Dediğiniz gibiyse cok daha uygun.
    Yalnız bu arada nasıl bu kadar fark oluyor, yani applestore Mağazası'daki satış fiyatı belli zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

quote:

1700 liraya denk geliyor tr'de zaten 1350 lira açılmamış. trden alın ona kayıt geçin tamamdır

Hocam bana pmden güvenilir bir satıcı veya uygun bir link tavsiyesi verebilir misiniz? Böyle seyleri pek beceremiyorum bulmayı. Dediğiniz gibiyse cok daha uygun.
    Yalnız bu arada nasıl bu kadar fark oluyor, yani applestore Mağazası'daki satış fiyatı belli zaten.

google'a euro yazsan karşılığı zaten çıkıyor kendin çarp 1700 küsür çıkıyor forumun ikinci el bölümünde mutlak var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

quote:

google'a euro yazsan karşılığı zaten çıkıyor kendin çarp 1700 küsür çıkıyor forumun ikinci el bölümünde mutlak var

Peki hocam teşekkürler

• Ebay kleinanzeigen yükle telefona 450-500 euroya sifir faturali iphone 5 i elden al ben öyle aldim havaalani cikisida vergini alsbilirsen cok ucuza gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luftfahrttechnik

Ebay kleinanzeigen yükle telefona 450-500 euroya sifir faturali iphone 5 i elden al ben öyle aldim havaalani cikisida vergini alsbilirsen cok ucuza gelir

Hocam dediğinizi yapabilecek birisi pek değilim uğraşamamaktan değil de beceremem.
    Teşekkürler tavsiye için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanya'dan iphone almak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.