Şimdi Ara

İphone4s unutulan ekran kilidi açma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
2
Favori
7.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir abimin telefonu son güncellemeden sonra parola sormaya başlamış fakat kendisi parolayı unuttuğu için hali ile cihazı İtunes a bağla seçeneği çıkıyor bende kendisinden aldım telefonu halledebilirim diye fakat evdeki hesap çarşıya uymadı bende an itibari ile çıkmaza girmiş durumdayım bu durumdan nasıl sıyrılabilirim bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mero_gts

Arkadaşlar bir abimin telefonu son güncellemeden sonra parola sormaya başlamış fakat kendisi parolayı unuttuğu için hali ile cihazı İtunes a bağla seçeneği çıkıyor bende kendisinden aldım telefonu halledebilirim diye fakat evdeki hesap çarşıya uymadı bende an itibari ile çıkmaza girmiş durumdayım bu durumdan nasıl sıyrılabilirim bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz ?

restore et yedeğe alıp böylece bilgiler gitmez
  • mero_gts kullanıcısına yanıt
    apple hesabının yedek e-mail i vardır oraya e-mail şifremi unuttum derse kendi e-postasına sıfırlama kodu gelir sanıyorum eğer o e-posta şifresinide unutmamışsa tabi.

https://iforgot.apple.com/appleid

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MorgensTern666 -- 25 Ekim 2013; 22:27:23 >
  • pardon restore nasıl edecek? id ve şifreyi girmeden telefon itunes e bağlanmıyor son güncellemelerde, çalınmaya karşı güvence olarak sanırım böyle bir güvenlik duvarı yapmışlar, forumda konusu bile var
  • hocam tuş kilidi şifresini unutmamış mı? bende unutmuştum restore ettim geçti
  • cihazı bağlıyorum fakat ekran kodunu istiyor hiç bir şekilde ulaşılamıyor cihaza o kodu kullanmadan yüklemek lazım, fakat kendi sitesinde cihazı kapatıp home tuşuna basılı tutarak bilgisaya bağlanında ve oradan itunes store üzerinden geri yükle deyip yeniden yükleyebilirsiniz yazıyor,bende yaptım oldu yazılımı indiriyor o ara cihaz itunes a bağla görüntüsünden normal açıldı şimdi güncelleme indirdikten sonra geri yükleyebilir mi acaba parolaya gerek duymadan ?
  • Daha önceden yedeğin varsa ordan restore edebilirsin.
    Tabi tuş kilidi parolası için yazıyorum, eğer ekranda apple id istiyorsa iş değişir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam o sorduğu tuş kilidi parolası değilki apple id ve şifresini istiyor cihaz etkinleştirme için giremezsen hiçbirşekilde açılmaz çunki itunes e giremezsin anca apple den şifre sıfırlama yapıp öyle girersin.
  • Güncellemeden sonra parola istiyor diye tutturdu herkes de ha

Zaten sana kurulumda soruyor şifre yazın diye. Oraya yazarsan tabi sorar kurduktan sonra.
    Aşağıda kurmadan devam etme seçeneği var oraya bassanız geçecek.
    O da mı olmadı, telefonu kurduktan hemen sonra Ayarlar'dan kapatırsınız parola sormayı bu kadar.

Soruna gelirsek, tek çözüm Restore sanırım.
  • Cihaz yeniden kuruldu fakat bu cihazın hikayesi biraz uzun araplar unutmuştu bu telefonu ve geri dönmediler uzun bir süre bekledikten sonra cihazı bizim abi aldı kayıt ettirip fakat etkinleştirme için sanırım ilk etkinleştirildiği hesabı istiyor peki bunu nasıl atlayacağız ?
  • quote:

Cihaz yeniden kuruldu fakat bu cihazın hikayesi biraz uzun araplar unutmuştu bu telefonu ve geri dönmediler uzun bir süre bekledikten sonra cihazı bizim abi aldı kayıt ettirip fakat etkinleştirme için sanırım ilk etkinleştirildiği hesabı istiyor peki bunu nasıl atlayacağız ?

Malesef onu atlamanın bir yolu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ostard

quote:

Cihaz yeniden kuruldu fakat bu cihazın hikayesi biraz uzun araplar unutmuştu bu telefonu ve geri dönmediler uzun bir süre bekledikten sonra cihazı bizim abi aldı kayıt ettirip fakat etkinleştirme için sanırım ilk etkinleştirildiği hesabı istiyor peki bunu nasıl atlayacağız ?

Malesef onu atlamanın bir yolu yok.

sonuç ? cihaz çöp mü görünüyor şuan için ?
  • jailbreak çıkana kadar ipod.
  • Arkadaşlar benim iPhone 4s nin ekran kilidi şifresini unuttum iTunes ile restore etmem için itunese kayıt olmak mı gerek ben indirip denedim ama iTunes görmüyor telefonu nolur bir yardımcı olsanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megahakanyagcı0102 -- 2 Eylül 2014; 13:05:15 >
  • ya böyle saçma sapan konuları genelde on yirmi mesajı olan hesaplar açardı, 400 mesajlı bir hesap açınca şaşırdım sanırım bu sefer adam doğru söylüyor. ilk defa

hocam inşallah sorunun düzelir. genelde bu tür mesajları bi telefon çalıp sonra gelip buraya bi sorayım bakıym nasıl açılıyo, açıp satarım diyenler açıyo. millet de geri zekalı ya nasılsa demi hemen yardım ederler sanıyo
  • Her sakallıyı deden sanma dostum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.