Aylarlar -> Genel -> Ağ -> Hücresel veri ağı" menüsü altındaki APN ayarlarında bulunan "internet" yazısını "interne" olarak değiştirtirseniz şebeke üzerinden internet bağlantısı kesilecektir. Aktifleştirmek için de eski haline getirmeniz yeterli. birde böyle bişey var bunu uygularsak kalan tl mesajı çıkmayacakmı yanni?
tam alti saat kullanim (bekleme bir gun) kalan pil yuzdesi %36
%25 sarj kaldiginda prizden sarj yaklasik bir saat 45 dakika surdu.
ya öyle yaparsak tabiki kesilir bağlantı ama her nete girişimizde ayarları mı deiğştircez cok sacma :) internet paketine uye olmak farz oldu
facetime var irde onu kapatın beyler.ben kapattım msj kesildi bakalım gelecekmi;)
Arkadaslar merhaba biraz konu dısı ama cihazın ısınması normalmidir çünkü 3GS bu kadar isinmiyordu programları kullanırken teşekkür ederim.
Arkadaşlar bende iphone 4 aldım faturalı hat sahibiyim ve yeni iphone kullanıcıları bu olaya kesinlikle dikkat etsin hemde faturalı hat kullanıyorsanız. Bende telefonu aldıktan 2-3 saat sonra farkına vardım turkcellden nete girdiğinin 3gyi kapattım hücresel veriyi kapattım hücresel veri ağındaki internet yazısını interne yaptım artık nete giremiyor ama internet erişimi isteyen programlara girince bide msj yazmaya girince hücresel veri kapalı verilere erişmek için hücresel veriyi açın veya wifi kullanın diye sinir bozucu uyarı msjı geliyor nete girmek isteyen uygulamalarda anlıyorumda msjlardada bu geliyor arada onu çözemedim bunu kapatmanın yolu yok sanırım bu arada 5mb turkcellden girmişim 12 13 lira falan fatura girmiş aman dikkat edin. Bide benim 3g açıkken anten sorunu olan yeri kapayınca 2 çubuğa kadar düşüyor ama 3g kapalı iken hiç düşmüyor çözemedim.
quote:
Orijinalden alıntı: tatlisevgi
facetime var irde onu kapatın beyler.ben kapattım msj kesildi bakalım gelecekmi;)
son arkadasında dediği gibi hucresel veriyi kapatınca her dk ekrana acın uyarısı geliyo asırı sınır bozucu...
Dert etmeyin... Bu pil 3 gün rahat gidiyor... Wifi oyun 3g dahil... Size kıyak yapayım, Batterydoctor isimli programla şarj yapın, fark edecek mutlaka..
iyide şuana kadar bende tl düşmesi olmadı.habire kb yiyor ama kullanım tutarı 0 diyor.acaba bedava internet kotasımı verdi bbize türkcell.
face time kapadım bende TL düşmüyor,nasıl iş anlamadım turkcell ilk basta 100mb hediye veriyor
tamamdır işte.bu 100 mb dolacak sanırım ozamana kadar tl düşmez.doluncada ya bağlanmayacak yada bağlanınca bizim tl düşmeye başlayacak.bunuuu nasıl çözeceğiz yaw.müşt hiz. arayıp kapatmak lazımmı?
Bataryanızda kesinlikle bir sorun var.Benimki mükemmel gidiyor.
Benim sarj 9 saate yakin gidiyor
5 10 mb hediye internetin varsa ondan dusmuyordur,ondan sonra sendende düşmeye başlar
Benim tam yuzde 50 sarjla 6 saat gidiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: deagle100 Bataryanızda kesinlikle bir sorun var.Benimki mükemmel gidiyor.
mukemmel gidiyor yerine numerik bir deger verebilirmisin? Mesela 6 saat kullanim sonunda yuzde şu kadar sarj kaldi seklinde.
arkadaşlar yeni konu açmamak için buraya yazıyorum.. Multitasking şarj yermi yemezmi bilmiyorum daha dün iphone aldm .. fakat bana yer gibi geliyor ve psikolojik bir kapatma isteği oluyor süreklü açık klan programları..Oyunları fln multistasskingde bıraksak sarj yermi .?_ yoksa hepsini surekli sık sık kapatmakmı gerekir .. ??
Dert etmeyin... Bu pil 3 gün rahat gidiyor... Wifi oyun 3g dahil... Size kıyak yapayım, Batterydoctor isimli programla şarj yapın, fark edecek mutlaka..
lite sürümü de olur mu Birde şey yapmamız lazım sanırım program açıkken şarj etmek?