Şimdi Ara

iphone4 sarj/kontür gitmesi sorunu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PulserWP

arkadaşlar yeni konu açmamak için buraya yazıyorum.. Multitasking şarj yermi yemezmi bilmiyorum daha dün iphone aldm .. fakat bana yer gibi geliyor ve psikolojik bir kapatma isteği oluyor süreklü açık klan programları..Oyunları fln multistasskingde bıraksak sarj yermi .?_ yoksa hepsini surekli sık sık kapatmakmı gerekir .. ??

MT demek ramleri daha aktif kullanmak demek. Ne kadar çok ram kullanırsanız o kadar çok enerji tüketir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konman4245

quote:

arkadaşlar yeni konu açmamak için buraya yazıyorum.. Multitasking şarj yermi yemezmi bilmiyorum daha dün iphone aldm .. fakat bana yer gibi geliyor ve psikolojik bir kapatma isteği oluyor süreklü açık klan programları..Oyunları fln multistasskingde bıraksak sarj yermi .?_ yoksa hepsini surekli sık sık kapatmakmı gerekir .. ??

MT demek ramleri daha aktif kullanmak demek. Ne kadar çok ram kullanırsanız o kadar çok enerji tüketir.

yani her programdan çıktıktan sonra o eziyetleri çekmek zorundamıyım ya .. :s neden kapanmıyo bu jbsiz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: konman4245

quote:

yani her programdan çıktıktan sonra o eziyetleri çekmek zorundamıyım ya .. :s neden kapanmıyo bu jbsiz

Ah bilsem...

• quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: Takao

Ohh telden upload edebildim :)

http://a.yfrog.com/img829/7460/99j.jpg

neden çekmiyor burda off

• şuan 14 saat..18 dakıka bekleme
    1 saat 31 dakıda kullanımda..sabah 8de almıstım %100 de suan %84 nasıl ?
    pil kendini toparlıyor sanki.. ??
  • Merhaba arkadaslar, bende yeni iPhone 4s aldim. 3g kapali kken surekli kntrm gidiyordu bu konuyu buldum. Konuda okuduklarimi yapdim, apn yi interne yapdim kalan kntr msji aldim, 3g yi kapattiimdada kalan kontor maji gelmisti, hucresel veriyide kapadim ve gene kalan kontor msji geldi ve an itibari ile kalan kontorum 0,8 =))) vln de kapali.. Bakalim baska msj gelecekmi.. Bu kontor yeme olayi cok kotu neden surekli kontor yiyor hangi program yiyo bunu anlamadim. Ozelliklere wi-fi bagliyken bunun olmasini anlayabilmis degilim. Durumu cozebilen varmisir acaba??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdjuNn

Merhaba arkadaslar, bende yeni iPhone 4s aldim. 3g kapali kken surekli kntrm gidiyordu bu konuyu buldum. Konuda okuduklarimi yapdim, apn yi interne yapdim kalan kntr msji aldim, 3g yi kapattiimdada kalan kontor maji gelmisti, hucresel veriyide kapadim ve gene kalan kontor msji geldi ve an itibari ile kalan kontorum 0,8 =))) vln de kapali.. Bakalim baska msj gelecekmi.. Bu kontor yeme olayi cok kotu neden surekli kontor yiyor hangi program yiyo bunu anlamadim. Ozelliklere wi-fi bagliyken bunun olmasini anlayabilmis degilim. Durumu cozebilen varmisir acaba??

facetime kontorleri yiyor. kapat onuda gitmez artık
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.