Şimdi Ara

İphone4 Restore ederken (acil yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın aleyküm beyler şimdi ben restore ediyordum telefonu itunesten yine son sürüm yükleniyordu telefon açıldı merhaba yazısı ve dil ülke ayarlarından sonra icloud appstore kimliğini ve şifreyi istedi yalnız kendi appstore hesabımı değil iclouda kayıtlı ben bu hesabı arkadaştan almıştım ve şifreyi unutmustuk silemedim restore öncesi böyle bişeyler karşılacağımı bilmiiyordum vs. beyler telefon etkinleşmedi giremediğim için ne önerirsiniz garanti işi çözer mi telefon sapasağlam kesinlikle başka bir sıkıntı yok mesaj bekliyorum

• [ NOT : İclouda kayıtlı hesaba girme ihtimalim mümkün değil beyler emailden sıfırlama işi falan mümkün gözükmüyor teşekkür ederim ]
  • iPhone 4 ise IOs6 ya dönme konusundan IOS6 yükleyin onda böyle şeylerle karşılaşmazsınız yoksa faturayla beraber applestore a başvurmanız gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakergok

Selamın aleyküm beyler şimdi ben restore ediyordum telefonu itunesten yine son sürüm yükleniyordu telefon açıldı merhaba yazısı ve dil ülke ayarlarından sonra icloud appstore kimliğini ve şifreyi istedi yalnız kendi appstore hesabımı değil iclouda kayıtlı ben bu hesabı arkadaştan almıştım ve şifreyi unutmustuk silemedim restore öncesi böyle bişeyler karşılacağımı bilmiiyordum vs. beyler telefon etkinleşmedi giremediğim için ne önerirsiniz garanti işi çözer mi telefon sapasağlam kesinlikle başka bir sıkıntı yok mesaj bekliyorum

mail adresini bilmiyor musunuz?
  • Evet ios6 ile böyle sorunun çözüleceğini biliyorum ama bir türlü yapamadım onu uğraştım olmadı fatura ile apple başvurmak derken ?
  • quote:

Evet ios6 ile böyle sorunun çözüleceğini biliyorum ama bir türlü yapamadım onu uğraştım olmadı fatura ile apple başvurmak derken ?

Yani telefonun size ait olduğunu ispatlamak için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otavukcuglu

quote:

Evet ios6 ile böyle sorunun çözüleceğini biliyorum ama bir türlü yapamadım onu uğraştım olmadı fatura ile apple başvurmak derken ?

Yani telefonun size ait olduğunu ispatlamak için

Evet kardesım fatura yolladım 2 gün oldu email alacağımı söylediler hala bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.