Şimdi Ara

iPhone Zil sesi neden maksimum 30 sn?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Denedim telefon bir dakika çaldırılıyor ama zil sesi 30 sn şarkının en güzel yerinde başa sarıyor berbat bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: In Time

Denedim telefon bir dakika çaldırılıyor ama zil sesi 30 sn şarkının en güzel yerinde başa sarıyor berbat bir durum.

Jb ile çözümü vardır onun

• JB Kullanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GuKaMa

quote:

Orijinalden alıntı: In Time

Denedim telefon bir dakika çaldırılıyor ama zil sesi 30 sn şarkının en güzel yerinde başa sarıyor berbat bir durum.

Jb ile çözümü vardır onun

neyi yüklememiz lazım bunun için?
  • yav ne saçma bahaneler buluyorsunuz adı üstünde zil sesi açıp konuşmak için melodiyi dinlemek için değil çok dinlemek istiyorsanız açarsınız müzik çaları dinlersiniz
  • iphone da zil sesi 40 saniye

• Valla pek normal gelmedi isteğin hocam ne yalan söyleyeyim. Seni arayan birisi olduğunda açmayıp bir dakika boyunca durup zil sesini mi dinliyorsun yani Zil sesi adı üstünde arandığını göstermeye yarayan bir sinyal metodu. Şarkıyı dinlemek istiyorsan açar dinlersin istediğin kadar. Seni arayan adamın günahı ne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6 otomatik ses açıyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haklısınız beyler ama niye kısa onu soruyorum

Androidi sevmiyorum fakat onda tam parçalarda konulabiliyor.

• Apple böyle uygun görmüşte ondan!

Hepimiz kölesi olmuşuz

• zaten çağrılar 30 saniye civarı sürüyor. fazlasına ne gerek var 11 kere dıııt dıııt yaptımmı tamamdır. çağrı sonlarnıyor buda 30 saniye falan. apple 1 dakika 2 dakika yapsaydı bile dinleyemeyecektin. sorun saçma.
  • 40 sn tam uygun işte.
  • iPhone 5 6.1.3 Kullanıyorum vebilindiği üzere Jailbreak yok, MP3'ü tam zamanlı olarak Zil sesi yapıp kullanabiliyorum.

Zil Sesi tarifi:

Gereken Malemeler;
    1 adet iPhone
    1 adet iTunes
    1 adet iTools

Uygulanışı:

istenilen MP3'e iTunes üzerinden sağ tıklanarak "AAC sürümünü yarat" seçeneğine tıklatılır, oluşan yeni Dosya'ya sağ tıklatarak Finder/Windows gezgininde göster seçeneği seçilir.
    dosya masaüzerine kopyalanır, Dosya ismi.m4a iken Dosya ismdi.m4r olarak değiştirilir.

iTools ile RingTone sekmesine eklenir.

1-2 dakika işlemin bitmesi beklendikten sonra servise hazır, Afiyet bal şeker olsun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RMDuman -- 20 Nisan 2013; 17:19:01 >
  • Çağrı zaten 1 dk sürüyor.Sende şarkının en güzel tarafını kes ilk başta çalsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.