Şimdi Ara

iPhone 'Yüksek Ses' Uyarısı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aldığımdan beri karşılaştığım ve herkeste olduğunu sandığım bir olay vardı, Kulaklık ile müzik dinlerken sesi arttırınca uyarı veriyordu,
    iPhone 5 ile gelen bir özellik sandım ama iPhone 5 4 tane telefon baktım hiçbirinde böyle bir olay yoktu,
    Bu uyarının çıkmasını istemiyorum nasıl halledebilirim ?
    Sesi kısıp açınca ekran açılıp duruyor.

• Ayarlardan müzik kısmına ---> ses sınırı kapatıcaksın hocam
  • Ses Sınırı kapalı,
    Benım Ses Sınırı alanına girdiğimde "AB SEs Sınırı" var oda kapalı, ama ilginç yanı arkadaşlarımdaki telefonlarda öyle bir alan bile yok, AB Ses sınırı denen birşey yok onlarda bende var anlamadım bu nası bi iş ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dezak

Ses Sınırı kapalı,
    Benım Ses Sınırı alanına girdiğimde "AB SEs Sınırı" var oda kapalı, ama ilginç yanı arkadaşlarımdaki telefonlarda öyle bir alan bile yok, AB Ses sınırı denen birşey yok onlarda bende var anlamadım bu nası bi iş ya

Konu üzerine bende baktım bendede böyle birşey yok, çok enterasan açıkcası yapmak istedim şimdi şu olayı
  • Avrupadan ülkeyi tam hatırlamıyorum ama gelen bir seride ses chipsetinde bir sorun varmış ve bu sorunu yazılımsal bir şekilde gidermişler. Ve bazı değişiklikler gösteriyomuş normal iphone 5 lere göre. telefonunuzda büyük ihtimal bu seriden gelmiş olabilir dışarıdan getirttiyseniz.
  • Telefon İsviçre'den geldi, AB Ses sınırı olayını başka i5'lerdede görmedım valla
  • İsviçre,Almanya ya da Avusturalya olabilir tam olarak hatırlamıyorum. İlk bu sorun çıktığında çok ciddi bir sıkıntıydı ancak sonra yazılımla giderdiler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6 otomatik ses açıyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Resimdeki altta olay başkalarında yok, bizemi denk geldi chipset sorunu vay arkadaş
  • Iyi yanindan bakin sizin iPhonenunuz diger iPhonelarin yapabileceginden daha cok ilgi gosteriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dezak kullanıcısına yanıt
    ARKADASLAR BENDE BU SES SINIRINI ACAMIYORUM. ACMA DUGMESI SILINIK GORUNUYOR NE YAPMAM GEREKIYOR? @Dezak
  • quote:

Orijinalden alıntı: jitterii

ARKADASLAR BENDE BU SES SINIRINI ACAMIYORUM. ACMA DUGMESI SILINIK GORUNUYOR NE YAPMAM GEREKIYOR? @Dezak

Silik olması ses sınırlamanın devrede olmadığını gösteriyor. Sesi sınırlamak için Avrupa Birliği ülkesi seçmeniz gerekiyor, o zaman sürgü çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.