Bildirim
iphone yasaklı sitelere giriş?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hangi sitelerde sorun yasadınız acaba _____________________________ Eralp TEREM -
Onu bosverin de sizcozum yolunu söyleyin. _____________________________ -
Dns 8.8.8.8 deneyin ben giriyorum su an dns ile iphone uzerinden _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: afterlife97
Dns 8.8.8.8 deneyin ben giriyorum su an dns ile iphone uzerinden
Yok valla ise yaramıyor ._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: eralpt
Hangi sitelerde sorun yasadınız acaba
zuhhahahha :)))_____________________________ -
208.67.222.222 dene
edit düzeltildi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 1 Mayıs 2011; 0:33:33 >_____________________________ İmzamız karşıdakine verdiğimiz güvende saklıdır. -
quote:
Orijinalden alıntı: 78erhan78
207.68.222.222 dene
Yanlis olmus 208.67.222.222 veya sonlari 220.220
OpenDNSin dnsleri cogunu ezbere biliyorum yasaklamasalar keske sanki giremiyoruz :D_____________________________ -
8.8.8.8
yazınca bende girebiliyorum her yere
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: speedman
8.8.8.8
nerelere mesela
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: C£nq
quote:
8.8.8.8
nerelere mesela
+1 merak ettik hocam pm yolu ile paylaş_____________________________
-
Mart ayida gecdi :) _____________________________ [link=http://forum.donanimhaber.com/m_8300642/tm.htm][simage]http://img517.imageshack.us/img517/5199/dhkonyallart
..::GONYA&amp;amp;amp;amp;amp;#39;lıyım, GONYA&amp;amp;amp;amp;amp;#39;lısın, GONYA&amp;amp;amp;amp;amp;#39;lı, GONYA&amp;amp;amp;amp;amp;#39;lıyız, GONYA&amp;amp;amp;amp;amp;#39;lısınız, GONYA&amp;amp;amp;amp;amp;#39;lılar::.. -
quote:
Orijinalden alıntı: C£nq
quote:
8.8.8.8
nerelere mesela
naughtyamerica :D_____________________________ -
Siteler malum zaten. Ben 8.8.4.4 kullanıyordum ama onlada girmiyor heralde denemedim. _____________________________ -
8.8.8.8 bende denedim girmedi naughtyamerica öyle takılıp kalıyor...
_____________________________ "Zalimler İçin Yaşasın Cehennem"
-
8.8.8.8 ile bende giremiyorum yari da kaliyo +18 _____________________________ :) -
Neyse birşey demeyeyim
_____________________________ Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım. -
Sanırım yurtdışı internetle ilgili çalışmalar var, ondan dolayı kaynaklanan bir sorun olabilir... _____________________________ -
quote:
8.8.8.8
Yaw bi tek benmi giremiyorum biri yardım eli uzatsın çabuk...PC dende girmiyor naughtyamerica ne bereketsiz sitemiş...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HackAv -- 1 Mayıs 2011; 0:56:59 >_____________________________ "Zalimler İçin Yaşasın Cehennem"
-
quote:
Orijinalden alıntı: HackAv
quote:
8.8.8.8
Yaw bi tek benmi giremiyorum biri yardım eli uzatsın çabuk...PC dende girmiyor naughtyamerica ne bereketsiz sitemiş...
Oralarda dolaşırsan bereket mereket kalmaz tabii
- bir numaraya telefonu kapalı gösterme
- en iyi iphone batarya markası
- uçak modunda telefon çalar mı
- iphone yeni emojiler
- 16 pro max boyut
- iphone 17e vs 16
- iphone 16e batarya kaç mah
- iphone flip
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler