Şimdi Ara

iphone ya daitouch kullananlara sesleniyorum...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok kucuk bi ricam var.bizim okulun wireless bağlantısına bağlanmak için bazı ayarlar gerekiyo.(kullanıcı adı ve password ile giriş fln.ayrıntı linkte)bu ayarları ipod touchumda yapabilir miyim?

http://buyamer.istanbul.edu.tr/yardim/VISTAWireless2WEP.pdf

şimdiden tesekkurlerimi borç bilirim...

• biri bakıverse wireless ayarlarına arkadaşlar
  • merhaba arkadaşım, bunların çoğu gereksiz, okulda kablosuz ağın çektiği bir yere git cihazından wi-fi kısmına gir, okulun wireless'ı gözüküyorsa, tıkla, eğer şifresi varsa şifre isteyecek şifreyi girdiğinde ise bağlanacaksın... bu kadar.
  • Yaparsinda. Ben tam anlamadım demek istediğini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Fusion

merhaba arkadaşım, bunların çoğu gereksiz, okulda kablosuz ağın çektiği bir yere git cihazından wi-fi kısmına gir, okulun wireless'ı gözüküyorsa, tıkla, eğer şifresi varsa şifre isteyecek şifreyi girdiğinde ise bağlanacaksın... bu kadar.

bizim okulda şoyle bi olay var.ogrenci numaranı ve istediğin password u bizim okulun bilişim ofisine mail atıosun seni sisteme ekliolar.yanı her kullanana ait bir kullanıcı adı ve şifre var.heryerde olduğu gibi şifreyi yazıp giremiosun.ugrastırıolar insanı.yukarıda verdiğim pdf dosyasında yapılan ayarları gorebilirsiniz...
  • o kadarını bilemem, okula danış :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.