Şimdi Ara

İphone XS MAX 64 GB yetermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba şimdi ben geçenlerde Samsung A70 telefonumu kaza ile kırdım ve yeni bir telefon alamaya karar verdim.Kullandığım bütün telefonlar android cihaz olduğu için bu seferde İOS e geçmek istedim.Şimdi ilk defa alacağım için hiç tecrübem yok ve malum fiyatlara telefon alıp dolandırılımak vs istemedim bu yüzden buraya sormak istedim.

Şimdi önceki telefonum A70 di 6.7 inç ekranı vardı.İphone telefonların ekranları genel olarak küçük oluyor ve bende küçük telefon pek sevmem.

Bu sebeple İphone cihazlarda ekranı büyük olanalara odaklandım ve bulduğum en iyi telefon XS max oldu 11 pro max de var ama fiyatı çok yüksek.

Bunların haricinde ekranı büyük olan 8 plus var onda da kafam çok takılı 11 var ama onun ekranı küçük bide tasarımı hoşuma gitmedi.

Hani bu telefonlar arasında en iyisi xs max bence fakat oda 64 gb buldum.Yeter mi yetmezmi bilmiyorum 64 gb iphone kullananlarında yorumu bekiyorum.Ben çok fazla fotoğraf ve video çeken biri değilim oyun da pek hata hiç oynamam bile diye bilirim peki ne yaparım sosyal medya ağırlıklı kullanırım ve SS çok fazla alan biriyim onlarıda bi arkadaş İCLOUD a atarsın dedi.

Bende karar veremedim dediğim gibi ilk İOS cihazım olcak ve acemiyim biraz İPHONE kullanan arkadşlar yardımcı olursanız çok iyi olur teşekkürler

Bide son bi şey sorim şimdi bi kaç iletişim mağazasında da telefon buldum fakat omlar pek içime sinmedi yorumlarına bakınca teşhir ürünü veya kullanılmış bi ürünü sattıklarını duydum doğrumu bilmiyorum mağazayla konuştum kapalı kutu sıfır 24 ay garantili dedi ama içime sinmedi.

• 64 günümüzde az hocam.

• 256 lık bi cihaz buldum hocam beşiktaşta iletişim mağazasında biraz araştırdım orayı ordan ürün alanlar apple ın kendi mağazasına gidip ürünün orjinalliğini test ettirmişler hani böyle bir mağazadan alışveriş yapmak ne kadar doğru bide XS max nasıl bi cihaz sizce

• 8 Plusa takıldım diyorsunuz ama 11'e küçük. 8 Plus 5.5 inc ekrana sahip, 11 6.1inc.
    XS Max'i muhtemelen 11 fiyatına bulamamışsınızdır. 128 gb 11 iyi bir seçenek bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mamihlapinatapai kullanıcısına yanıt

Haklısınız hocam 11 in ekranı daha büyük ama 8 plus ile yan yana geldiğinde 8 plus çerçeve olarak daha büyük onun haricine 11 in arka tasarımı biraz eksik gibi sanki

XS maxi 11 fiyatına bulamadınız sanırım dedinizde xs max 256 gb 11.000 iken 11 128 gb 8.200 olarak satışta aslında xs max 256 satıcısına güvenemiyorum mağazasına çağırdı gel bi bak dedi ama ürünün orjinal olıp olmadığını nasıl anlicam peki

• Sadece İMEİ numarası ile orjinalliği teyit edilebilirmi

• Hocam imei ile edilir sanırım ama yani aradaki fiyat farkına airpods pro ya da apple watch alınır. 11 kamera ve işlemci olarak daha iyi bir cihaz. Şu an hepsiburadada 7500 tl 128 kaçırmayın derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşların dediği gibi 11 128 gb modeli tercih etmenizi öneririm. kesinlikle yıllarca sorunsuz kullanabilirsiniz. fiyatları şuan uygun durumda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.