Şimdi Ara

iPhone XR veya 11 hala alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
6.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam Benim SE ye şuanda 4020 lira veriyor. Kasanın köşesinde çok az ezik var boya ile boyadım onu da söylersem 3880 civarı veriyor. Ama cihazı Hepsiburada alınca saçma sebeplerden dolayı geri arayıp fiyat kırıyormuş diyorlar doğru mu bu? Sizin verdiğiniz cihaz neydi? Ben de aslında 11 ile değişim yapabilirim fiyatı biraz daha uygun olsa 11 in. Bir de XR için denedim 500 lira verdiğini nasıl anlayacağım telefonun fiyatı aynı kaldı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Etzel45 kullanıcısına yanıt

Kampanyadan yararlanmak için önce telefonu satın alıyorsun, ardından eski telefonunu geri gönderiyorsun. O noktada 500 lira ekstra vereceğini belli ediyor sistem. Ben iPhone 7 32 Gb göndermiştim, 2300₺ ön teklif 1400 son teklif. Yani evet, bir şekilde fiyatı öldürüyorlar. Verdikleri 500₺ kurtardığı için tercih ettim.

Dün mağazada 13 serisinin hepsine baktım hocam 13 mini cok ufak ya :) ama se den geçersen sıkıntı cekmezsin canavar gibi telefon yapmıslar

• NeCroMaN N kullanıcısına yanıt
    1900 TL vermiş olmuşlar hocam. iPhone 7 için iyi teklif ikinci el piyasası bu zaten. Hayırlı olsun.

• Mmertkk kullanıcısına yanıt
    Hocam ben zaten küçük telefon seviyorum. Hele pro max serisi hiç bana göre değil. Benim SE nin de pil sağlığı bugün 86ya düştü 10 aylık cihaz. Pil 80 altına 500 döngü olmadan düşerse Apple ücretsiz pil değişimi yapıyormuş sanırım muhtemelen benimki düşecek pili değiştirip ikinci elde okutup 13 mini-13 arasından birini almayı düşünüyorum maddi duruma göre. Ya da takasa girip 11 ile takas da yapabilirim.

Pil sağlıgına takılma hocam benim 11 de 8 aylık pil sağlıgı hala 100

• Kardeşim bir kaç ay önce 11 aldı ama ben bir iki üstüne koy 12 al diyirdum, bu da işimi görür deyip aldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mmertkk kullanıcısına yanıt
    Hocam ne güzel işte. Şuan pil sağlığı 86 ve ilk aldığıma göre bariz düşük süreler alıyorum. İkinci elde de değeri düşürüyor hocam bu pil sağlığı. Keşke Apple komple kaldırsa şunu da rahat etsek.

• Eski telefonum 11'di. Tavsiye ederim.Şu an 12 pro kullanıyorum,geçmişe dönsem almazdım.

• Pocophone f1 64 gb yurtiçi kayıtlı verip XR almayı düşünüyorum sizce ne kadar teklif ederler? Ekranda dış camda çatlaklar var ve dış kasada da biraz ezik çizik var başka hiçbir sorunu yok. Toplamda 1500 düşseler minimum işime gelir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lexco kullanıcısına yanıt
    Intel modem ve wifi konusunu biraz açar mısınız?

• 11 konusunda yazmıştım, buraya da yazıyorum. Intel modemlerin wifi ve mobildeki çekim gücü pek iyi değil. En çok wifide sorun çıkıyor, oda bazı wifi ağlarında. İntel modemler iyi olsaydı 12 ve 13 serisi qualcomm modemle piyasaya çıkmazdı.

• Lexco kullanıcısına yanıt

ne saçmalıyorsun :D

bizim ev 160 metre kare wifi konumu evin en ortasında..

AIRTIES AIR 5760 300MBPS-1300MBPS VDSL2/FİBER KABLOSUZ-AC 4 PORT ADSL2+ MODEM - Vatan Bilgisayar

bu modem kullanıyorum. hangi odaya gitsem çok rahat kullanıyorum. bir kesinti göremedim. her odada 5 dişten aşağısını görmedim. iphone 11 cihazda 1 kere wifi sıkıntısı yaşamdım.

senin ADSL / VDSL / FIBER modemin sıkıntılı

üstelik 1 evde en az 6 cihaz wifi kullanıyor.

25 / 6 mbps hız ile.

4 telefon wifi

salondaki Android TV

Mutfaktaki küçük android TV

• XR da alınır 11 de. Çok çok zorlamayacaksa 11 alın geniş açı kamerası var. Ama XR da alınır. Arkadaşım geçen iPhone 8 aldı telefon yağ gibi kayıyor yani tamam küçük falan ama SE de küçük mesela onu da hala alıyorlar. Bu durumda XR da kullanılır ve üzmez. Çağ dışı da durmuyor.

Bana XR 11 serisi biraz kaba geliyor tasarım olarak. 12 serisine de maddi güç elvermedi Androide döndüm Galaxy A51 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 9 Kasım 2021; 9:8:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x ve üzerine çıkan bütün telefonlar iyi

• Ben size daha garip bir şey söyleyeyim. iPhone X alın.

iPhone 11 kullanmış biriyim. Bu devirde asla ve asla IPS LCD ekran alınmamalı.

iPhone X'in ekranı OLED.

Siyahlar bir zaman sonra harbiden can sıkıyor iPhone 11'de.

• Hocam tercihiniz neyden yana oldu?

• Sturmbannführer kullanıcısına yanıt

hocam 11 aldım 8000 liraya, biraz pişman oldum 2 hafta kadar beklesem indirimlerde 12 mini de 8000'e düşmüştü ama zaten dolar ve fiyatların dengesizliğinden acele ettim...

ama hayırlısı böyleymiş.

takoz gibi olması dışında benim açımdan henüz bir eksi yönünü görmedim.

bir de çok çok etkilememekle beraber amoledden ips bir ekrana geçmiş olmanın çok ama çok ufak garip hissettiren bir tecrübesi var.

• hala 6s kullanan ben :d

• diableeese D kullanıcısına yanıt

Hala pişmanmısınız 8k ya aldıgınıza haahah  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.