Şimdi Ara

iPhone X Sarı Ekran Sorunu? (Yardım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
7.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Haklısınız gerçekten büyük şans istiyor ancak siyahlar da ayrı güzel. Bence samsungdaki ekranlar en kötüleri yada kalibrasyonu iyi değil Çünkü sürekli çok fazla canlı veriyor renkleri. Ancak bu durum iphone x oled de olsa samsung da üretse daha iyi renkler ortaya çıkıyor diğer samsunglara göre.

Çok bozuk yazdım kusura bakmayın, müsait değildim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackcemre kullanıcısına yanıt
    Hocam true tone’u kapatın. Night Shift’i kapatın. Bir de o şekilde bakın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altugbank

Hocam true tone’u kapatın. Night Shift’i kapatın. Bir de o şekilde bakın.
    Zaten onlar kapalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarı ekranı apple sorun olarak görmüyor ve bi işlem yapmıyor. bana swap 7+ verdiler ve aynı durum var geri yolladım servise tekrar tarafıma yollandı işlem yapılmadan
  • iPhone 7 tarafında da sarı ekran sorunu bolca görülüyor. (yellow tint) Hatta konu açmıştım bir sonuç çıkmadı, kullanıyorum.
    https://forum.donanimhaber.com/iphone-7-de-yasadigim-bazi-can-sikici-durumlar--129658623
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

iPhone 7 tarafında da sarı ekran sorunu bolca görülüyor. (yellow tint) Hatta konu açmıştım bir sonuç çıkmadı, kullanıyorum.
    https://forum.donanimhaber.com/iphone-7-de-yasadigim-bazi-can-sikici-durumlar--129658623
    Konunuza baktkmda cihazın hangi tarihte üretildiğine hangi siteden bakabiliyoruz ?

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Linki vardı aşağıda
    https://sndeep.info/en
  • Benim 8 plus da düz beyaz yandan sarı gözüküyor.

• Sirf bu yuzden 6s den vazgecmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oled ekranlarda sarı gözüküyor lcd ekranlarda böyle sorunlar yok

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrvrd1996

Oled ekranlarda sarı gözüküyor lcd ekranlarda böyle sorunlar yok
    Apple'ın x haricinde kullandığı ips ekranda da sarı ekran mevzusu oluyor.

Apple üretim yaparken bazı donanımları birden fazla üreticiden alıyor. Mesela bataryayı 3 farklı üreticiden, ekranı 2 farklı üreticiden gibi. Amaç fabrikasyon aşamasında donanımların tedarik edildiği üreticilerdeki iş yükünü bölmek veya üreticinin teknik sıkıntılar nedeniyle üretimi durdurması gibi bir durumda tüm fabrikasyon sürecinin sekteye uğramasını engellemek.

Apple'da x öncesindeki modellerde birden fazla tedarikçiden ekran alıyordu z üretimi olan ekranlar beyaz, w üretimi olan ekranlar sarımtrak oluyordu.

Bunun benzeri olanıda çipset için 6 serisinde olmuştu, çipset için samsung ve tsmc üretimi hemen hemen aynı özellikte 2 farklı çipset kullanılıyordu, samsung çipsetler biraz daha ısınıyordu, tsmc üretim olanlar daha serin çalışıyordu. Sanırım 7 ile birlikte artık sadece tsmc işlemci kullanılmaya başlanmıştı.

İphone x ekranlarını yanlış hatırlamıyorsam başta lg ve samsung veriyordu sonradan lg talebi karşılayamadığı için sadece samsung'dan alınmaya başlanmıştı. Lg ekranlı üretimlerde bu olay yaşanıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 26 Nisan 2018; 20:51:12 >

• Arkadaşlar sarı ekran sorunu benim iphone x telefonumda da var ve beni rahatsız ediyor. Düz bakınca sarı tonda hafif aşağıdan eğimli bakınca beyaz tonda görünüyor. Buna bir çözüm bulabildiniz mi?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.