Şimdi Ara

Iphone x mi Yoksa 8 Plus mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

64 GB çoğu durumda yeterli geliyor. Hafıza olayı en azından benim açımdan 64 GB dan az olmadığı sürece önemsiz.

4K video olayına da girersen zaten videoyu akşam bilgisayara aktarırsın olur biter.
  • x illa yüze bakarak açılıyor dimi arkadaşlar araç kullanırken ya da başka bir şey yaparken illa telefonu yüze tutmak mı gerekecek bana bu özelliğinden dolayı pek cazibeli gelmiyor,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

x illa yüze bakarak açılıyor dimi arkadaşlar araç kullanırken ya da başka bir şey yaparken illa telefonu yüze tutmak mı gerekecek bana bu özelliğinden dolayı pek cazibeli gelmiyor,

Sen araç kullanırken kafanı eğip telefonu alıp tuşlara basıp oynayabiliyorsunda yüzünemi götüremiyorsun aman hocam araç kullanırken telefon kullanmayalım sonuçları çok feci olabilir bluetooth kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

Boyut aldatmasin ekran boyutu buyuk istiyorsa tabiki x her turlu plusdan buyuk ekrana sahip.Ekran ve boyut arasinda secim yapman lazim

Hocam öyle düşünmeyin büyük olmasının sebebi ekranın daraltılması sonucu boyu uzamaış bu nedenle çapraz ölçülen ekran boyutu artmış, görmeden öncce x diye düşünüyordum (8 Plus aldım bütçe sebebiyle X çıkmadan)ama arada yüz tanıma farklı olmasa kesinlikle 8 plus.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone x i daha pahalı satarsın, 8 i kullan. Paraya ihtiyaç varsa x yoksa 8 i sat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guguk

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

x illa yüze bakarak açılıyor dimi arkadaşlar araç kullanırken ya da başka bir şey yaparken illa telefonu yüze tutmak mı gerekecek bana bu özelliğinden dolayı pek cazibeli gelmiyor,

Sen araç kullanırken kafanı eğip telefonu alıp tuşlara basıp oynayabiliyorsunda yüzünemi götüremiyorsun aman hocam araç kullanırken telefon kullanmayalım sonuçları çok feci olabilir bluetooth kullanın.

Evet araç kullanırken tam gözümün önüne getiremem telefonu,
  • 8 plus kullanmaya başladım,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 8plus ta karar kıldım.

X için sadece ön kamera portre modundan dolayı aklım kaldı o kadar.

Hayırlısı olsun.

• Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde kullanın hocam bende x i verip tekrar 8 plusa donmeye karar verdim,sevemedim bir türlü cihazı

• Saçma karşılaştırma başlı başına biri iPhone yeni yüz x yanı 10 diğer i ise 8 apple çalışma prensibi cihaz modeli eski kaldıkça anlarsınız zaten hayırlısı diyelim

• Hangisini daha pahalıya satabilirseniz onu satın diğerini kullanın derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plustan ekran kasa orani yuzunden uzak duruyorum. X Plus ciksin hic dusunmem alirim. Ancak su durumda X i tercih edecegim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Saçma karşılaştırma başlı başına biri iPhone yeni yüz x yanı 10 diğer i ise 8 apple çalışma prensibi cihaz modeli eski kaldıkça anlarsınız zaten hayırlısı diyelim

Donanım neredeyse aynı üstat, ilk kez kullandı x te o ekranı daha ne olacağı belli değil birde yüz tanıma ne bilim çok cazibesi yok gibi,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    Valla ben ilk çıktığı gece aldım tr den bana göre ben cihazı çok sevdim parası bi yaba aldığımdan beri en ufak bi hata almadım o nedenle Benim tarafım x

• quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Valla ben ilk çıktığı gece aldım tr den bana göre ben cihazı çok sevdim parası bi yaba aldığımdan beri en ufak bi hata almadım o nedenle Benim tarafım x

İyi günlerde kullanın efendim, valla ben home tuşu olmaması birde hafızasının küçük olmasından dolayı kullanmadım birde faceid olayını sevemedim pek,
  • Öncelikle Merhabalar Arkadaşlar. 2007 Yılından Bu Zamana Kadar iPhone Kullanan Biri Olarak En Son Cihazımı 2013 Yılında 5S Alarak Tamamlamış Oldum. Cihazım Fazla Fazla Yetiyor Olmasına Rağmen Artık Kendi Adıma Devrimsel Bir Değişikliğin Zamanı Geldiğini Düşünüyorum. Nedir Bu Devrimsel Değişiklik; Ekranın 4'İnç Seviyelerinde Olmasını Sürekli Savunan Biri Olarak Geniş Geniş Kullanacağım Büyük Bir Ekranlı Cihaza Geçmek İstiyorum Önümde Olan Adaylar 8, 8 Plus Ve X. 8 Zaten Kafadan Elenmiş Oluyor 4.7 Ekran Boyutu İle Elimizde Kalıyor 5.5 - 8 Plus Ve 5.8 - X. İlk Başta X Ne Kadar Güzel Olsa Bile 6100 TL Gibi Akıl Almaz Bir Parayı Kesinlikle Haketmiyor Hal Böyle Olunca Almamam İçin Bir Neden Doğuyor. İlk Başta Ekran Olayından Dolayı Devrimsel Değişiklik Yapmak İstediğimi Belirtmiştim Lakin X'in Ekranının Enine Değil Boyuna Uzayıp 5.8 Olması Ve O Gereksiz Ekranın Tepesinde Olan Çentik Birşey İzlerken Zoom İn Yapıldığında Görüntünün Drop Yemesine Sebep Oluyor Zoom Out İzlerseniz 5.5 Büyüklüğünde Bir Ekrandan Bile Daha Küçük Bir Ekrana Bürünmüş Vaziyette İzlemeye Çalışıyorsunuz Sırf Görüntü Drop Yemesin Komple Ekran İzleyebileyim Diye. Plus İle Aralarında Dağlar Kadar Fark Olduğunu Düşünmüyorum Zaten. İşlemci Desen Aynı, Ram Desen Aynı. Burada Ekran, Face iD, Tele Foto Kemerasının 2.4 Diyafram Olması Dışında İsminin X Olması Farklar Sadece. Bu Farkların Plus Üzerinde Olmaması Benim İçin Neleri Değiştirir Diye Sorarsanız Hepsini Tek Tek Yazmama Gerek Yok Direk Bunların Olmaması Plus Üzerinde Benim İçin Birşey Farketmiyor Diyebilirim.

Siz Bu Durum Konusunda Ne Yorum Yaparsınız Saygı Diğer Apple Kullanıcıları.

Saygılar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.