Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

iPhone X iCloud saklama alanı almamı tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 64 GB depolama kapasitesine sahip iPhone X kullanıyorum, aslında 256 alacaktım fakat fiyatının çok yüksek olması(64 GB'ın da yüksek bu arada TR için maalesef) nedeniyle 64 alabildim. Size sorum şu; daha önce iCloud depolama alanı satın almadım. Bu sistem nasıl bir sistem anlatabilir misiniz? Cihazın kendi hafızası ile bir mi bu iCloud olayı? Yani pek bilmediğim için sorayım dedim.

saygılar

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone X'un için iCloud Saklama Alanı Satın Almaya Değer mi?

iPhone X'un sınırlı yerel depolama alanı, iCloud saklama alanına yükseltmeyi düşünmene neden olabilir. Bu kılavuz, sana iCloud saklama alanının faydalarını, ne kadarına ihtiyacın olabileceğini ve ne zaman satın almanın mantıklı olduğunu anlamana yardımcı olacaktır.

iCloud Saklama Alanının Faydaları:

• Daha fazla depolama alanı: Fotoğraflar, videolar ve diğer dosyalar için daha fazla alan sağlar.
    • Otomatik yedeklemeler: Cihazını otomatik olarak yedekler, verilerini güvende tutar.
    • Cihazlar arasında senkronizasyon: İçeriğini tüm Apple cihazlarında senkronize eder, erişmeyi kolaylaştırır.
    • Dosyalara uzaktan erişim: İnternet bağlantısı olan herhangi bir cihazdan iCloud saklama alanına erişilir.

Ne Kadar iCloud Saklama Alanına İhtiyacın Var?

İhtiyacın olan iCloud saklama alanı miktarı kullanım alışkanlıklarına bağlıdır. Aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundur:

• Çektiğin fotoğraf ve videoların sayısı ve boyutu
    • Kullandığın uygulamalar ve sakladıkları veriler
    • Yedeklemek istediğin diğer dosyalar

5 GB ücretsiz iCloud saklama alanı ile başlarsın. Bu, çoğu temel kullanıcı için yeterli olabilir. Ancak daha fazla depolama alanına ihtiyacın varsa, aşağıdaki ücretli planları satın alabilirsin:

• 50 GB: Aylık 0,99 €
    • 200 GB: Aylık 2,99 €
    • 2 TB: Aylık 9,99 €

iCloud Saklama Alanı Satın Alma Her Ay mı Ödeniyor?

Evet, iCloud saklama alanı aylık abonelik esasına göre ödenir. İstediğin zaman aboneliğini iptal edebilir veya daha büyük bir plana yükseltebilirsin.

iCloud Satın Almak Mantıklı mı?

iPhone X'un için iCloud saklama alanı satın almak aşağıdaki durumlarda mantıklıdır:

• Cihazında çok sayıda fotoğraf, video veya başka dosya varsa
    • Cihazlarını sık sık yedeklemek istiyorsan
    • Dosyalarına uzaktan erişmek istiyorsan

iCloud saklama alanı satın almak, verilerini güvende tutarken ve cihazlarında yer açarken sana birçok avantaj sağlayabilir. Kullanım alışkanlıklarını ve bütçeni göz önünde bulundurarak senin için en iyi planı seçebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Cihazın hafızasıyla aynı değil. Google Drive gibi düşünün. Bulut alanı (internet ile erişebildiğiniz saklama alanı) alıyorsunuz. Sadece fotoğraflarınızı, videolarınızı ve başka dosyalarınızı saklayabildiğiniz bir alan. Uygulama yükleyemiyorsunuz bu alana. Ve eğer fotoğraf ayarlarından iPhone’da en iyi depolama seçeneğini seçerseniz fotoğraflarınız eskidikçe orijinallerini iPhone’dan siliyor, sadece önizlemeleri kalıyor. Fotoğrafa tıklayınca da orijinal kalitelisini iCloud’dan indiriyor. Bir de cihaz yedeklemelerini bu hafızaya yapıyor.

Sorunuz varsa cevaplayabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iCloud neredeyse mükemmel bir bulut sistemi. Fotoğraf ve videolarınız dahil hatta uygulama diziliminizi dahil hepsini yedekler. O yüzden telefonda bir sıkıntı olduğunda ya da yeni bir İPhone’a geçerken hiç sıkıntı yaşamazsınız. iCloud’tan depolama satın aldığınızda yedekleme yapın sonra normal kullanmaya devam edin. Onun yanında diğer Apple cihazlarınızla entegre çalışır. Hangi Apple cihazına geçerseniz verilerinizi kullanabilirsiniz.

Benim kullandığım cihaz 128 GB 7 Plus ona rağmen 200 GB depolama sahibiyim. Çünkü yedekleme her şekilde önemli herşeyi sadece telefonda saklamak olası telefon sorunlar sonucu oluşacak veri kaybı nedeniyle tehlikeli ve ilkel bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Lawyer___ -- 7 Aralık 2017; 4:41:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/130212369

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/130212598

Teşekkür ederim arkadaşlar, ben de 200 GB almayı planlıyorum. Aklımda şöyle bir soru işareti kaldı; acaba 64 yerine 256 mı alsaydım? Fakat 6.899 bana (6.099 da çok o bir nebze) çok yüksek geldi. Bu cihazı uzun süre kullanmak istediğimden 64 yetmez diye endişeleniyorum. Öyle telefonda çok vakit geçiren biri değilim, normal bir kullanıcıyım telefonu elinden düşürmeyen birisi de değil açıkcası. Ne diyorsunuz? Boşa mı endişem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giansello -- 4 Aralık 2017; 20:12:39 >

• Giansello G kullanıcısına yanıt
    Biraz boşa aslında ama bulut depolama sonuçta. Ve icloud'un asıl olayı evinde macbook, ipad gibi cihazlar varsa çok işine yarardı. Atıyorum iphone'dan resim video çektin bütün aygıtlardan görüyorsun. Evde telefon şarjda sen macbookta takılıyorsun o sırada biri ararsa macbook'dan cevaplıyorsun konuşuyorsun vs. vs. ekosistemdir aslında. Icloud önemli ama öyle aman ölüyorum saçımı başımı yoldum allah benim belamı verdi durumu yaşatmaz. 50 gblık planından alın 3 lira aylık ödemesi var bütün iphone yedeğini atın icloud'da dursun. Telefon bozulur patlar yanar kaza geçirirsiniz bari resim ıvır zıvır kayıtlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.