Şimdi Ara

Iphone X’den XS,XS Max’a geçmeli miyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizin gibi X 256 GB sahibi biri olarak eğer X'imi iyi fiyata verebilme şansı bulursam ve aradaki fark makul olursa (2000-3000 tl arası) Xs Max 256 GB almak mantıklı geliyor X işimi görüyor genel olarak memnunum ancak ülkenin ekonomik şartları malum önümüzdeki sene telefon fiyatları en dandik markalar bile 5000 tl civarında olacak 2 sene beklemek zaman ve para kaybı her sene üzerine makul bir miktar fark koyarak yenilemezsek cihazlarımız eskise ya da bozulsa yenisini alabilme ihtimali kalmayacak ben 6100'e almıştım (çevremde epey insan o para verilir mi demişti) Apple eski tasarım 8 ve 8 pluslara zam yapıp 7500 lira civarına çekmezden önce 8100 tl istiyordu sırf Xr satmak için X'i satıştan çekmeseler yeni fiyatı 10000 Tl'yi bulmuştu
  • XS Max Gold

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçecekseniz XS Max'e geçin derim. Onun dışında bence XS'e geçilmez, X'ten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

Bendede X var XS Max almayi düsünüyorum. Elimde inceleyecegim tek düsündügüm agir olmasi, 200Gram bir telefon tasimak zorunda kalacagim.
    Hocam merhabalar,

Sizin yorumlarınızı birkaç yerde okudum, X ile arada fark yok diyordunuz. Bu durumda neden geçmek istiyorsunuz acaba?

• XsMax candır. al kardeşim. güle güle kullan , bende de x 64 silver tr cihazı var. çıkar çıkmaz xsmax alacağım.

• daha buna kendin karar veremiyorsan...

Kusura bakma ama herkesin söylemek isteyip söyleyemediğini yazdım... şahsım adına x kamera dışında beni memnun etmiyor, aşırı ısınan bir cihaz ve kimse de hayır demesin, daha büyük ekran daha iyidir diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MR_ -- 16 Eylül 2018; 20:12:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omercik88

Bu mesaj silindi.
    Döviz kuru yüzünden insanlar çıldırmaya başlıyor yavaş yavaş yakında XS Max kulananları çarmıha gerip yakacaklar

• Döviz kuru yüzünden insanlar iphone kullananları dövecek yakında forumun hali bu. Kıskanç fesatlar sizi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eğer x in boyutlarından memnunsanız, büyük telefon sevmiyorsanız xs te alınır. Türkiye ye geldiğinizde önceki cihazınızı satarsınız cüzi miktar ekleyip cihazı yenilemiş olursunuz.

• deagle100 kullanıcısına yanıt
    XS ile X arasinda bir fark yok. XS MAX almak isteme sebebim ekran büyüklügü. Daha önce iPhone Plus almayi dusunmustum ama kasa gövde oranini cirkin bulmamdan dolayi almadim ve o ara iPhone X cikinca onu aldim. XS Max daha buyuk ekran oldugu icin eger gunluk kullanimda bu buyukluk rahatsiz etmez ise alacagim. Ama elde durusu kötü olursa almayadabilirim.
  • X kullanıcısıyım telefondan genel olarak memnunum ama 6 plus ve 7 plus kullanıcısı olarak ekran bana ne yalan soyliyeyim 5,8 olmasına ragmen o genişliği sunmadı. bu yuzden xs max alıcam. baktıgımızda x i elden cıkardıktan sonra 2500-3000 gibi farkla alınmış olacak. yoksa direkt olarak okadar para vermek kolay değil maalesef.
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    4 gün sonra gidip bakacağım.Belki eskiyi verip yeniyi alma(belirli miktar karşılığı)olayı vardır.Upgrade yani.

• Eskiyi verip yeniyi alin zarari cok olur. En iyisi eskiyi özel olarak satmaktir.
  • xs ve x aynı cihaz zaten

geçmenin bir mantığı yok ki :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Satacak kişi kesin olsa hiç düşünmem zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

XS ile X arasinda bir fark yok. XS MAX almak isteme sebebim ekran büyüklügü. Daha önce iPhone Plus almayi dusunmustum ama kasa gövde oranini cirkin bulmamdan dolayi almadim ve o ara iPhone X cikinca onu aldim. XS Max daha buyuk ekran oldugu icin eger gunluk kullanimda bu buyukluk rahatsiz etmez ise alacagim. Ama elde durusu kötü olursa almayadabilirim.
    İnceleyince bana da son durumu, düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim hocam

• Eğer o kadar büyük ekranlı ve ağır bir telefonu taşımak sizin için sorun olmayacaksa Max tercih edebilirsiniz. Onun dışında X’den Xs’e geçmenin pek bir mantığı yok zaten.

• Eskiyi 525 $'a kadar geri alıyorlar. Üstteki fotoların hemen altındaki Apple GiveBack'e bakın.

https://www.apple.com/shop/buy-iphone/iphone-xs

• turuncum kullanıcısına yanıt
    Evet görmüştüm.Baya zararına gidiyor ama.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.