Şimdi Ara

iPhone x 2. el mi ? iPhone SE2 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar öncelikle ilk olarak sizce iPhone SE2 mi ? almak mantılıdır yoksa iPhone X ikinci el mi ?

ve eğer iPhone X alsam kaç yıl daha kullanabilirim 2020 yılından sonra.

• Se2 daha mantıklı bir seçim olur, uzun ömürlü kullanım sağlar...

Çok yoğun kullanan biri değilseniz x üç yıl götürür, se 5 yıl en az

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben olsam x alirdim. Se2’nin ekran kasa orani kabul edilebilir degil. Ayrica X’in oled ekran avantaji var. Cok daha premium. A11 islemci gayet is gorur. Kamera ve batarya performanslari da denk sayilir.

• İstediği kadar tasarımı yeni olsun. Hem iki jenerasyon önceki cihaz hem de ikinci el. Sıfır SE diyorum her halükarda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Performans istiyorsan SE onun dışında her şey için X.

6s’in bile hala stabill olduğu ios ekosisteminde X hala yıllarca iş görür.

• Her konuda X daha mantıklı, iyiki dersin. Se nin tek avantajı 1 veya 2 yıl fazla güncelleme alacak olması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X kullanan biri olarak ekrana takılmıyorsan ve daha iyi bir performans istiyorsan SE 2020 al. Ama performans önemli değil ben çerçevesiz günümüzde bile modern dursun istiyorsan X al. A11 işlemci hala en iyi işlemcilerden A13 ile çok farkı yok. Ekranı daha güzel. Face İD var. X en kötü İOS 17 ile desteği çekilir. Yani 3 sene güncelleme ömrü var. Bir de 3 sene daha uygulama desteği toplam 6 yıl. SE 2020 ise daha 5 yılı var. Uygulama desteiğinide baz alırsak 10 senesi var SE 2020'nin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 6 ekrani 6s e uyar mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Temiz bir 2. El X mukemmel bir secim olur. Kamerasi ekrani kasa kalitesi ve durus ile bence se2 ile kiyaslanacak bir cihaz degil. Batarya sagligida iyiyse sarj konusundada se2den daha iyi olacagini dusunuyorum. Benimkinin batarya sagligi %86 ve bir gunu rahat bir sekilde cikariyor.

• X diyen arkadaşlarım 3 jenerasyon eskimiş bir cihazla yeni seri cihazı karsılaştırıyorlar.

İkisi arasında her halükarda se alınmalı ve en az 5 yıl kullanmalı.

• 0 km SE varken, riske girme.

• SE

• 2. el çok temiz x aldım ama denk getirmek çok zor o yüzden üçkağıtcılardan dolayı sıfır telefon al yoksa memnunum .:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.