Şimdi Ara

iPhone Wifi Girince pcdeki wifi kopuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, TRden aldığım iPhone 5 imle Wi-Fi kullanınca bilgisayardaki USB Wifi dan bağlı gözüküyor fakat ping 1000 e kadar çıkıyor ve Skype bağlantım kopuyor :/ Asus n12E modem kullanıyorum Asus Wl-167G V3 te USB Wifi modeli. Wifi modem'e yakınım yani modem mutfakta ben de mutfağın yanındayım duvarlar biraz kalın ama sorun çıkmıyor iphone etrafta yoksa ya da wifi kapalıysa. Bir sürü ayar var 2.1.20 EU yüklü cihazda. Cevaplarınızı bekliyorum

• bilgisayardaki ipv4 ayarlarınız manual olarak girilmişse otomatiğe almayı deneyin.
  • İp çakışması diyeceğim fakat öyle olsa ya ikiside kesilir yada hiç biri kesilmez bi modemin ayarlarını sıfırlayın hocam sonra iphone unda ağ ayrlarını sıfırlayın daha sonra pcden ağ ayarlarının hepsini otomayiğe getirin ve çıkarken ayarları doprula yı deçin ve kaydetip çıkın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: think impossible

İp çakışması diyeceğim fakat öyle olsa ya ikiside kesilir yada hiç biri kesilmez bi modemin ayarlarını sıfırlayın hocam sonra iphone unda ağ ayrlarını sıfırlayın daha sonra pcden ağ ayarlarının hepsini otomayiğe getirin ve çıkarken ayarları doprula yı deçin ve kaydetip çıkın

Malesef olmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modemini resetlersen problem çözülebilir.
  • bende de aynı sorun var, başka çözüm yolları bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Upload yaparken wifi kopuyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.