Şimdi Ara

iphone veya note 2 sizce hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar elimde note 10.1 tablet var namı değer n8005 ben şimdi bunu n8000 rom kursrak kullaniyorum hattim internetim herseyim icinde yalnız gün icinde kampüse gidip gelirken yolda çok sıkıntı çekiyorum bundan once telefonumla beraber ipod Touch kullaniyodum gayette verimliydi hatta onda daha cok oyun oynuyodum fakat tablette malewef pek verimli kullanamıyorum telefinum pek işe yarar bir şey değil bu nedenle yeni bi telefon almayı düşünüyorum. Özet gecersek 2 telefon dada belli ozelliklerden feragat etmek gerekiyo kullananlar yada bilgisi olanlar yazarsa sevinirim....

Baslica onemli dedigim unsurlar stabilite >uygulama zenginligi >internet>kamera 

NOTE 2 Note 2 de baya baya oyun yukleyince sisme yapiyor mu ? Cumku Ben android te ne olursa olsun uygulama kalitesini yeterli bulmuyorum çünkü ipod ta bile tabletten daha çok eglendigimi hatırlıyorum. Artıları (banagore) internet ekrandan dolayı çok iyi tabiki Ve en onemlisi sarj süresi 1 günü çıkarabiliyor
     Iphone 5 
    Iphone da yapabilecek cok fazla sey var uygulama zenginliginden ötürü Ipod elimden dusmezdi buda öyle olur gibi geliyo Ama internet e girerken note daki keyfi vermez gibi geliyor ve en onemli sorunu sarj süresi Not baska tel düşünmüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iPhone 5 al kullanıyorum.Çok çok memnunum...
  • Note 2 den iphone gectim bi daha android mi ? Kalsin

• Türkmenli kullanıcısına yanıt
    Pil süreleri hakkinda bilgi verebilir misin 1 günü cikarabiliyor mu en azindan ip5?

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkmenli

Note 2 den iphone gectim bi daha android mi ? Kalsin

Pil süreleri hakkinda bilgi verebilir misin 1 günü cikarabiliyor mu en azindan ip5?

• Daha önce iphone kullandıysanız veya tecrübe etme fırsatınız olduysa başka cihazlara hiç bulaşmayın derim. Allahtan başka bela isteseniz yeridir.

• quote:

Orijinalden alıntı: msozgirgin

İphone 5s kullaniyorum ve benim kullanimima gore bir gunu cikariyor. Ama kisiden kisiye degisir. Note 2 nin sarji biraz
    daha iyiydi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iOS stabilize kralıdır, donma-kasma göremezsin, virüs atamazsın, çökertemezsin, Android'de alırsın telefonu 1-2 yıl sonra kasma-donmalar başlar, telefonu nasıl elimden çıkaracağım diye düşünürsün. Ancak Note 2 ekranıyla, donanımıyla, şarjıyla kaliteli bir telefon. Uzun süre kullanan var, arkadaşlarımdan da kullanan var şuan bir sorun yok. Ancak 1 yıl sonra ne olacağı meçhul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle

Daha önce iphone kullandıysanız veya tecrübe etme fırsatınız olduysa başka cihazlara hiç bulaşmayın derim. Allahtan başka bela isteseniz yeridir.

Kullanmadım ipod Touch kullandım bi ara çok istedim ip5 lakin fiyatlar çok yüksekti.touch ı satıp tablet aldım ama kafamdaki kadar rahat kullanmadım. Tablette oyun oynamak çok zevkli ama yeterli uygulama yok androidte koskoca tablette topu topu 10 tane oyun var.markete bakiyorum yeni bir şey yok ama touch da 40 45 oyun yüklüydü.ipad mini 2 yi bekledim aslinda ama öncelik telefon

• Al ios bak keyfine. Takilacakmi donacakmi samsung guncelleme verecekmi dertleri yok. Programlar oyunlar kaliteli. Cihazin degeri olmez ne isin var androidde

• quote:

Orijinalden alıntı: msozgirgin

quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle

Daha önce iphone kullandıysanız veya tecrübe etme fırsatınız olduysa başka cihazlara hiç bulaşmayın derim. Allahtan başka bela isteseniz yeridir.

Kullanmadım ipod Touch kullandım bi ara çok istedim ip5 lakin fiyatlar çok yüksekti.touch ı satıp tablet aldım ama kafamdaki kadar rahat kullanmadım. Tablette oyun oynamak çok zevkli ama yeterli uygulama yok androidte koskoca tablette topu topu 10 tane oyun var.markete bakiyorum yeni bir şey yok ama touch da 40 45 oyun yüklüydü.ipad mini 2 yi bekledim aslinda ama öncelik telefon

Oyun ve Uygulama bazında App Store zaten rakipsiz konumda. Eksikliğini hissedebileceğiniz tek husus ekran boyutu olabilir. İleride yanına ipad de alırım diyorsanız müthiş bir deneyim olur.

• Şuan hem iPhone 5S hem de Galaxy Note 2 kullanıyorum. Günlük kullanım, stabilite, malzeme kalitesi, yazılım, uygulama kalitesi gibi konularda kesinlikle iPhone çok daha iyi ama şarj konusunda Note 2'nin daha üstün olduğunu söyleyebilirim. Note 2 kullanırken kesinlikle şarjı kafaya takmıyorsunuz ve cihaz bir günü yoğun kullanımda çok rahat bir şekilde çıkarıyor. Ayrıca Note 2'nin büyük ekranı oyun oynarken ya da film izlerken çok daha zevkli oluyor. iPhone'un ekranı da yeterli ama 4S'ten Note 2'ye geçip sonra da 5S'e geçince birazcık yetersiz geliyor bana. Büyük ekran sizin için çok önemli değilse kesinlikle tavsiyem iPhone

• Görüşleriniz için herkese çok teşekkür ederim iyi forumlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.