Şimdi Ara

IPHONE VE MP3 KALİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. Yakın zamanda Iphone 3gs almayı düşünüyorum. Acaba bu ürünün mp3 player olarak kalitesi nasıl ? Ipod dan iyi mi yoksa onun kadar mı ? (Elimde nano 3.nesil 8 gb var) Ayrıca genel olarak bu telefonun + ları - leri nelerdir acaba ? Anroid'e karşı bi türlü ısınamadım da. Cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden tşkler...

• Fıstık yeşili ipod 3.nesil, iphone 3gs kullandım ve şu anda iphone 4 kullanıyorum. Aralarında bariz bir mp3 kalite farkı hissetmedim.
    İpod belki bir nebze daha iyi.
  • Ses istiyosaniz android i unutun (sensatin xl filan belki)

Ses kalitesi iyi bir kulaklikla super.
  • İyi bir kulaklıkla ses gerçekten kaliteli çıkıyor.
  • Ses çıkışı oldukça kaliteli ve yeterli. Tatmin edecektir.
  • Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.
  • tabiki önce iyi bir kulaklık gerekiyor. daha sonra yüksek ses almak için avrupadan gelen iphone veya ipod almayın. ses %17 oranında düşük ve bariz farkediliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iPod la iPhone un sesi aynı ki zaten. Touch için konuşuyorum. İkisi de iOS yani. @drony güzel demiş Avrupa'dan geleni almayın yüksek ses istiyosanız. iPhoneların müzik kalitesi tabiki pmplere göre daha kötü, fakat bence çok başarılı ses kalitesi var cihazın. Kulaklık düşünün siz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertinyakis

İyi günler arkadaşlar. Yakın zamanda Iphone 3gs almayı düşünüyorum. Acaba bu ürünün mp3 player olarak kalitesi nasıl ? Ipod dan iyi mi yoksa onun kadar mı ? (Elimde nano 3.nesil 8 gb var) Ayrıca genel olarak bu telefonun + ları - leri nelerdir acaba ? Anroid'e karşı bi türlü ısınamadım da. Cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden tşkler...

*Ses yüksekliği nanodan üsttedir.Android telefonlarda özellikle ses kısıktır.İnsan her zaman son ses dinlemiyor ama gürültülü bir ortamda da açmak icap edebiliyor.Ayrıca yüksek güce ihtiyaç duyan kulaklıkları da kullanmayı bu fark sayesinde gerçekleştirebilirsin.
    *Cihaz androide göre gayet stabil kolay kolay yavaşlamıyor.Fakat iphone parasına alınacak androidler de artık hız konusunda belli bir konuma geldi.Ancak stabilite konusunda ben yine apple diyeceğim.
    *Ses kalitesi de orta üstüdür.Kaliteli bir kulaklıkla belli bir ses kalitesine ulaşırsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.