Şimdi Ara

İphone'un Sürekli Donması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba uzun zamandır telefonumu jb ile kullanıyorum gayette memnunum fakat son zamanlarda söyle bir sorunla karşılaştım telefonu elime alıyorum tus kilidini açmak icin basıyorum tusa ama telefon hiçbir şekilde tepki vermiyor 5-6 dakika sonra kendine geliyor kendine gelince kafayı yiyor 4-5 uygulama felan acıyor sonra düzelip normale dönüyor tabi ben kendine gelsin diye restart yapıyorum bu önceleri cok az olurdu ama son zamanlarda sıklaştı bu sorunu jb i kaldırmadan çözmemin yolu var mı

• jb kaldırmadan çözemezsiniz, muhtemelen tweak'ler birbiri ile çakışıyor, temiz kurulum yapmak anca çözer.
  • LGR9 kullanıcısına yanıt
    Hocam tüm tweakleri kaldırıp lazım olanları kursam çözülebilir mi acaba sorun ?
  • hiç iphone kullanmadım ama demeden duramayacağım. adamlar uğraşmış canavar cihaz yapmış tweak yaparak sistemi bozuyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

hiç iphone kullanmadım ama demeden duramayacağım. adamlar uğraşmış canavar cihaz yapmış tweak yaparak sistemi bozuyorsunuz.

Hocam bu jb işi tercih meselesi. İlk baslarda bende pek sıcak bakmazdım ama bir kere yapınca vazgecilmez oldu benim için. Cihaza cok tweak kurmayınca stabilitesi bozulmuyor sisteme bi sıkıntısı olmuyor. Bazı sorunlar cıkabilir arada o da dediğim gibi restore ile düzeliyor genelde
  • Jb için ap ayrı bir bölüm açmalılar. Böylece iphone ile ilgili tüm sorun Konuları oraya kayar. Tabi jb'den sonra hala iphone kalıyorsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 29 Ocak 2015; 0:28:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

Jb için ap ayrı bir bölüm açmalılar. Böylece iphone ile ilgili tüm sorun Konuları oraya kayar. Tabi jb'den sonra hala iphone kalıyorsa

Hocam jb yi yerin dibine soktunuz. Jb kullanmasını bilene gayet faydalı olur her seyin bi sınırı var bunu bilerek yapmak lazım cihaz üstündeki islemleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows'un ilginç bir sorunu
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.