Şimdi Ara

iPhone'un Kulaklığından Gelen Sesi Yükseltmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu SAÇMA SAPAN AVRUPA BİRLİĞİ yasaları yüzünden bilerek belirli bir seviyede bırakılan kulaklık sesi seviyesini açmanın bir yolu var mı?

telefon jailbreakli 8.1.2

size ne abi benim kulak zarımdam ya mal mıdır nedir bu yasaları koyanlar anlamadım ki

• bende kulaklarımı yıkatmaya gidecektim
  • Sonuçta ses yüksekliği de yazılımla sağlanıyor bir yolu olabilir belki uygulama vb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda konusu vardı ab ses sınırı ile düşürülen kulaklık sesinin yükseltilmesi gibi bir konu. aratırsanız bulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

forumda konusu vardı ab ses sınırı ile düşürülen kulaklık sesinin yükseltilmesi gibi bir konu. aratırsanız bulursunuz.

http://forum.donanimhaber.com/m_91485082/tm.htm
  • Ne gerek var ses kalitesizleşir cızırtı olur baslar kulağını acıtır ama 60$'lık kaliteli bişeyse değişebilir hmms

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı müziklerde çok az çıkıyor ama mesela PlayerXtreme programında ses fazladan olarak bi yerden açılıyodu baya kulağımı acıttığını hatırlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence kulaklığın ayarı ile oynamayın. Çünkü kulaklığın sesi zaten yüksek seviyede. Sesini yükselteyim derken kulaklığın içindeki hoparlörü patlatırsınız, yazık olur. Onun yerine yüksek ses veren 40-50 TL civarında bir kulaklık satın alabilirsiniz.
    AB sınırına gelecek olursak, adamlar işi biliyor ki bir sınır koyuyor. O kilidi aşarsınız aşmasına da 2 sene sonra yanınızda ne konuşuyorlar duyabilir misiniz muamma. O yüzden bazı şeyleri sınırında kullanmak lazım. JB konusu olsa yardım edeyim ama sağlık bu sonuçta sağlıkla şaka olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpaceBey -- 13 Mayıs 2015; 20:40:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.