Şimdi Ara

Iphone'uma Kolonya Döküldü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
18.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an panik içindeyim iphone 3gs'im kapalıyken üstüne kolonya şişesi döküldü açıyım bakıyım dedim apple simgesi geldi ama ekran bi garipti ışıklar falan gözüküyordu ekranın üstünde. Ayrıca kolonya da gözüküyordu. Hemen kapatıp pirinç dolu bir kabın içine koydum nemi emilsin diye. En azından kolonya uçucudur çabuk buharlaşır diye şanslıyım ama pirinç kolonyayı emer mi? Yoksa açıkta mı bıraksam kolonya buharlaşsın diye?

önerisi olan??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgt.Gaz -- 23 Aralık 2012; 20:22:32 >

• Direkt anlayamazsın ama bi süre sonra oksitlenmeye başlar eğer anakartada bulaştıysa.
  • Keşke hiç açmasaymışsınız. Kolonya dediğiniz gibi uçucudur. Siz pirinç dolu bi kabın içine koymuşsunuz, bence açık bi ortamda olması daha doğru. Hava sürkülasyonu olan bir yer daha mantıklı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JumarQuadra -- 23 Aralık 2012; 20:30:12 >
  • sac kurutmayla kurut bisey olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balkona koy 10 dakika sonra bi daha dene sonucu bildir merak ettim.
  • kafam karıştı sıvı sensörü pembeleşmiş napsam pirinçten çıkarıp balkona mı koysam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgt.Gaz -- 23 Aralık 2012; 21:03:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JumarQuadra

Keşke hiç açmasaymışsınız. Kolonya dediğiniz gibi uçucudur. Siz pirinç dolu bi kabın içine koymuşsunuz, bence açık bi ortamda olması daha doğru. Hava sürkülasyonu olan bir yer daha mantıklı olacaktır.

pirinç tekniğinin işe yaradığını söylüyor herkes ama açık hava daha kolay kurur herhalde dediğiniz gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

kafam karıştı sıvı sensörü oksitlenmiş nağapsam pirinçten çıkarıp balkona mı koysam?

Sağuk hava daha çabuk buharlaşır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

quote:

kafam karıştı sıvı sensörü oksitlenmiş nağapsam pirinçten çıkarıp balkona mı koysam?

O zaman niye herkes pirinç tekniğini öneriyor acaba?
  • quote:

quote:

quote:

Yaw işte kolanya olduğu için, su dökülmüş olsaydı tabii ki pirinç diyecektik
  • quote:

quote:

quote:

Kolanya uçucudur çünki buharlaşır. 10 Dk soğuk havada tut sonra bi dene zarar etmessin. Bişi olmuşsa zaten yapacak bişey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

quote:

quote:

quote:

Pirinç içindeki sıvıyı emmez. Hurafeden başka birşey değil. En kesin çözüm tiner gibi uçucu bir madde ile cihazı açıp temizlemektir.

• öncelikle geçmiş olsun benim laptop ekranımada döküldü ekran çalışıyor herşey güzeldi ama lekeler oluştu orada çok parlak durmaya başladı kolanyanın döküldüğü yer umarım sizde bu sorun yaşanmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

quote:

quote:

quote:

Pirinç içindeki sıvıyı emmez. Hurafeden başka birşey değil. En kesin çözüm tiner gibi uçucu bir madde ile cihazı açıp temizlemektir.

Pardon, ben bu pirinç olayını araştırmıştım daha önce unuttum asıl olayını. Pirinç nemi alır suyu değil.

http://forum.donanimhaber.com/m_63772949/tm.htm

• Çakmakla yaksaydin hemen buharlasirdi

• Haklısınız pirinç alkol buharını emmez herhalde açık havaya koydum inşallah uçar gider.
  • Ekranda kolonyayı görebiliyorum şu anda en çok korktuğum dokunmatiğe zarar gelmesi.
  • Kolonya biraz buharlaşmış balkonda tutuyorum.
  • Gecmiş olsun,, ne denirki??

• quote:

Kolonya biraz buharlaşmış balkonda tutuyorum.

1 Saat falan tut o zaman.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.