Bildirim
iPhone'uma çay döküldü Dokunmatik çalışmıyor!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
geçmiş olsun hocam -
Pirinç kesin cözüm değil bataryayı cıkarma ımkanınız varsa cıkartın yoksa hıc açmayın cunku batarya enerjı verırse diğer parcalara zarar verir oksıtlenır vede sız pahalıya mal olur .... -
geçmiş olsun. -
10 gun falan beklet hemen çıkarma sakın zaten servise gitse 20 günden aşagı gıtmez oyle düşün :)kolay gelsin... -
bence dokunma direk servise git -
Geçmiş olsun,bu iphonenunda içmediği bişey kalmadı geçenlerde çorbada içmişti... -
Ben de pirinç demeye gelmiştim zaten onu yapmışsınız, fakat şu buzlu su işide iyiymiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren -- 31 Ekim 2011; 20:23:59 > -
Teşekkürler cevaplar için. Pirinçte 1 gün daha bekledi ama düzelmedi. Zaten cihaz kapanmıyor hiç bir şekilde haliyle güç vere vere zaten bi arıza yapmışta olabilir. En son artık şarjı bitti. Ama yine düzelmedi. Bende bir yere bıraktım tamire bakalım. zaten garanti falan bittiydi. Umarım cok tutmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: HackAv
Geçmiş olsun,bu iphonenunda içmediği bişey kalmadı geçenlerde çorbada içmişti...
Aynen şahsen ben yoğurt kâsesinin içine düşürdüm -
Yeğenimin cihazına da kola döküldü,
Bir sürü yola başvurduk çalışmadı,
En sonunda servise götürdük halloldu,
Hiç beklemeden servise verin... -
istanbuldaysan doğubank iş hanı 3. kat özgenerler teknik servisine götür vakit kaybetmeden guzel iş yapıyolar. -
umarim dokunatik panele fazla bir zarar gelmemistir en kisa surede servise gotururseniz iyi olur -
Bir avuç akhuş tomurcuğu, iki tutam ısırgan otu, bir ceviz iriliğinde bal mumu, bir fincan süt, yarım fincan zeytinyağını bir tencereye koy, yarım saat süre ile kaynatarak süz.
Süzülerek elde edilen karışımı merhem kıvamına gelinceye kadar keten unu karıştırarak badem yağı ile yoğur.Elde edilen merhemi, IPHONE hic hava almayacak sekilde iyice heryerine sür..Sonra sicak bi havluya iPhone u guzelce sar ve 1 hafta tuzun icinde beklet..
1 hafta sonra hic birseyi kalmaz çakı gibi olur telefonun ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: engurlu
Bir avuç akhuş tomurcuğu, iki tutam ısırgan otu, bir ceviz iriliğinde bal mumu, bir fincan süt, yarım fincan zeytinyağını bir tencereye koy, yarım saat süre ile kaynatarak süz.
Süzülerek elde edilen karışımı merhem kıvamına gelinceye kadar keten unu karıştırarak badem yağı ile yoğur.Elde edilen merhemi, IPHONE hic hava almayacak sekilde iyice heryerine sür..Sonra sicak bi havluya iPhone u guzelce sar ve 1 hafta tuzun icinde beklet..
-
quote:
Valla hocam hiç erinmeyip okadar yazmıssın. Sırf gayretinden ötürü takdir ettim seni :) eyvallah servis çözmezse öyle yapalım
-
demekkki iphoneye çay dökülürse dokunmatiği çalışmıyormuş demekki çay dökmemek gerekirmiş. -
quote:
Orijinalden alıntı: freedommaker
quote:
Valla hocam hiç erinmeyip okadar yazmıssın. Sırf gayretinden ötürü takdir ettim seni :) eyvallah servis çözmezse öyle yapalım
biraz gulelim dedim :))
Bu durumlarda tabiki yapilacak en dogru sey hemen servise goturmek ki oyle yapmissin zaten..
-
Güldük güldük saol eline sağlık :) Yapılıyo şu anda telefon 60-70 arası bişeye halklolcak sanırım tanıdık bulduk. Paneli gitmiş galiba kısa devre.
Çaydan uzak tutun mümkünse yanyana bile gelmesin bu ikili :) Adamları telefonu suya düşüyo bişi olmuyor hatta yarım msaat kalıyo. Bizim telefon cayla 30 saniye haşır neşir oldu cortladı :) -
şöyle 2-3 gün geçsin çalışmazsa servise götürürsün geçmiş olsun
Benzer içerikler
- iphone wifi ağına katılamadı sorunu
- nano ekran koruyucu nedir
- apple pil değişimi kaç gün sürer
- powerbank iphone şarj etmiyor
- iphone hoparlöre su kaçtı
- apple watch ultra 2 özellikleri
- en iyi magsafe powerbank
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- apple watch 9 özellikleri
- en iyi kılıf markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X