Şimdi Ara

Iphone' u televizyona wireless ile bağlama/ Tv'ye görüntü aktarma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
4
Favori
219.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keynes666

    Benzer programların PC versiyonuda var. iki tanesi
    Divx
    Samsung Allshare
    ( Tv üreticisin kendi programı.)

    dün ikisinide evdeki notebook'a kurdum ve kablosuz olarak notebook ' taki filimleri izledim.

    görüntü kalitesi gerçekten çok iyiydi.


    Kablo(digital av,hdmi,...) bulabilirseniz kullanması zevkli oluyor
    resim müzik ve video için var galiba sadece appstoreda
    şu linkide incelemenizi öneririmhttp://www.techhive.com/article/249065/how_to_connect_your_iphone_to_your_hdtv.html




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Naples
    Kablo(digital av,hdmi,...) bulabilirseniz kullanması zevkli oluyor
    resim müzik ve video için var galiba sadece appstoreda
    şu linkide incelemenizi öneririmhttp://www.techhive.com/article/249065/how_to_connect_your_iphone_to_your_hdtv.html

    kabloluya pek sıcak bakmıyorum bakamıyorum. 2 oğlum oyun oynarken heyecandan ya kabloya, ya tv baglantılarına yada telefona bir sey yapabilirler.
    simdilik yasasın kablosuz baglantı....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygar_Oz -- 16 Mayıs 2013; 13:32:07 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lord_of_hell1903

    quote:

    Orijinalden alıntı: XAHMETX


    quote:

    Orijinalden alıntı: lord_of_hell1903

    Telefondaki videoları, fotoları falan hangi programla, nası aktarabiliyoruz televizyona?

    konudaki yorumları okudun mu ?

    Başkan okudum da hangi programla nası yapıldığını yazan bişi yoktu. Sadece o şekil oluyo onu biliyorumda diğeri nası olur minvalinde geçti.

    Apple TV nedir? diye soranlar için kısa bir bilgilendirmeyi yazının girişinde yapmıştık ama biraz daha detaylandıracak avuç içi kadar bir cihazı evinizdeki televizyonunuza bağlıyorsunuz. Apple'ın kendi sistemi üzerinden Netflix gibi video ve müzik servislerine yayın yapabiliyorsunuz. En güzel özelliklerine gelecek olursa da iTunes üzerinden film ve müzik indirme/izleme işlemlerinizi yapabiliyorsunuz. Bildiğiniz gibi dilerseniz kiralıyor dilerseniz de satın alabiliyor ve arşiv oluşturabiliyorsunuz.

    Bir de Airplay özelliği bulunyor Apple TV'lerde. Bu özellik sayesinde de Mac, iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınızdan televizyon ekranına birşeyler gönderebiliyorsunuz. Yani elinizdeki cihazlardan TV'nize yansıma yapabiliyorsunuz.

    Geçtiğimiz mart ayında tanıtımı yapılan Apple TV son sürümü ülkemize ancak gelebildi. Apple'ın Türkiye oluşumlarını tamamladığı ve randımanlı bir hal aldığında sanıyorum bu tür güncel versiyon ve modelleri ülkemizde daha çabuk görebileceğiz.

    Apple TV'ler 3. jenerasyon modeli ile 1080p görüntü kalitesini ekrana verebiliyor. Apple Türkiye distribütörü Bilkom tarafından Türkiye pazarına giriş yapan bu küçük cihazların satış fiyatı ise gayet makul: 294 TL. Apple ürünlerinden pek alışık olmadığımız bir fiyat olduğu için uygun fiyatlı diyorum. Lakin çok yüksek fiyatlardan da bu pazara giriş yapabilir ve bizleri hüsrana uğratabilirdi. Ki aslında Türkiye satış fiyatıyla yine Amerika satış fiyatlarını kıyaslayacak olursak yine vergilerin galip geldiğini görebilmemiz mümkün. Çünkü bu cihaz Amerika'da 99 dolar'dan satışa sunulmuştu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • http://youtu.be/UPLbF0nnOu0
    Apple tv video tanıtımı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha dün akşam bir arkadaşımın evindeki philips marka smart TV'ye iPhone 5' ten görüntü aktardım. Ama sadece youtube' daki görüntü oynatılabildi, yani telefon ekranı pattadanak karşınıza gelmiyor.

    Hiç olmazsa bu şekilde olabileceğini belirteyim dedim, gönül isterdi maç yapalım Dream League' den falan ama, Apple TV lazım ona
  • ya beyler aparatsız kablosuz sadece wifi ile iphoneun goruntusunu tv ye aktaramiyoz mu yav? aplle tv amerikada 99$. burda kaç paraya itelerler kimbilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smart tv mizin olması gerekli değilmi aynı zamanda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Orkinos.avi

    Smart tv mizin olması gerekli değilmi aynı zamanda?

    gerekli değil. wireless destekli olsun aynı ağda olsun yeter.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ezequiel1

    ya beyler aparatsız kablosuz sadece wifi ile iphoneun goruntusunu tv ye aktaramiyoz mu yav? aplle tv amerikada 99$. burda kaç paraya itelerler kimbilir

    Iteleme falan yok fiyati belli aletin. Arastirin bulursunuz, isinize geliyorsa alirsiniz. Apple tv olmadan yok kablosuz baglanti.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslinda cook basit bir yontemi var ama kullanabilmek icin enigma 2 destekleyen bir reciver (uydu alicisi)olmasi gerekiyor! ben evde istedigim her seyi butun apple cihazlarindan tv ye aktariyorum gayette basit.bu tur bir cihaziniz varsa cihaziniza airplay eklentisini indirim ve kullanmaya hazir )))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: peranis

    Aslinda cook basit bir yontemi var ama kullanabilmek icin enigma 2 destekleyen bir reciver (uydu alicisi)olmasi gerekiyor! ben evde istedigim her seyi butun apple cihazlarindan tv ye aktariyorum gayette basit.bu tur bir cihaziniz varsa cihaziniza airplay eklentisini indirim ve kullanmaya hazir )))

    Peki ya boyle bir uydu alicimiz yoksa?i phone u bilmem ama ben samsung t310 tabletimin ekran goruntusunu lg 47660s smart tv ye hicbir ek aparat veya program kullanmadan cok basit bagliyabiliyorum.sadece tv var.ne uydu alicisi ne kablo vs vs..bissuru zimbirti karmasasi yok.bu smart isi cok iyi.tum cihazlarima oturdugum yerden baglaniyorum.masaustu dizustu pc.ler tablet..gercekten buyuk kolaylik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golge1710 -- 7 Kasım 2013; 9:11:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben görüntüyü pc ye aktarabiliyorum hatta oynadıgım oyunu pcye yansıyor video vs hersey telefonun kendi ekranı pc de oluyor fakat tv de olur mu olabilir aslında yardımcı kablo ile orginalinde böyle bir kablo yok ama belki yapmıslardır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bedeviii

    ben görüntüyü pc ye aktarabiliyorum hatta oynadıgım oyunu pcye yansıyor video vs hersey telefonun kendi ekranı pc de oluyor fakat tv de olur mu olabilir aslında yardımcı kablo ile orginalinde böyle bir kablo yok ama belki yapmıslardır

    Nasıl.

    Çok mühim anlatın lütfen. Ben anlatımlar yapacağım engelliler ve bazı kişiler için. Benim için çok mühim bir şey bu. Lütfen benim buna ihtiyacım var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turuncum

    Sadece PCye:http://forum.donanimhaber.com/m_80687441/f_//tm.htm

    Hallettim Allah razı olsun.
  • arkadaşlar bende general mobile discovery akıllı telefonu var.televizyonumda LG47lm860v modeli var.acaba nasıl görüntü aktarımı yapabilirim.yerdımcı olursanız çok sevinirim.teşekkürler.
  • arkadaslar bi ricam var, televizyonumda wifi ozelligi yok harici aldigim dekoder de lan girisi mevcut internete girebiliyorum tv uzerinden, yapmak istedigim tabletimi veya telefonumun goruntusunu tv ye koblosuz aktarabilirmiyim yani verici wifi alici lan olacak boyle bisey mumkunmu... televizyonun:markasi lg 50pk250 telefon:sony expriya z tablet:digma 10x3g
  • Dlna varsa ArkMC ile yapılabiliyor. Yalnız arayüzü pek kullanışlı değildi ben zevk alamadım.
    Başka Dlna programlarıyla da olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uygar_Oz

    ayrıca iTunes da
    DLNA olarak aratın bir çok program var bu işi gören...


    DLNA diye app storede arattım, imediaShare programını ip5 e kurdum ve harika bir sonuç aldım, Telefonumdaki videoları Samsung AllShare ile samsung tv de donmadan izliyorum.

    Teşekkür ederim.
  • appstore da televizyonunuzun uygulamasını indirip yüklerseniz aradığınızı yüksek ihtimal bulacaksınız
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.