Şimdi Ara

iPhone'u sinirden yere çartpım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazda kırılma çatlama olmadı önceki düşmelerden duran kenarlarındaki hafif izlere bir yenisi daha eklendi ve bir sorun eklendi  iPhone'u sinirden yere çartpım
    ve hiç bir şekilde backup almıyor
    şuan tekrar denedim yedek almaya başladı ama sorunlu cihaz zaten atmadan önce sürekli donuyordu bir yedek alsın restore edicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatov -- 16 Temmuz 2012; 16:21:07 >

• restore edin de o kadar other kısmını nasıl yaptınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

restore edin de o kadar other kısmını nasıl yaptınız

normalde 1.5-2 gb ama bir anda bu hale geldi sonra çıkartım telefonu kapadım açtım taktım normal gördü yedek almaya başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

quote:

normalde 1.5-2 gb ama bir anda bu hale geldi sonra çıkartım telefonu kapadım açtım taktım normal gördü yedek almaya başladı

apple'nin en kötü noktalarından biri bu other kısmı bende geçen gün sırf bunun için restore ettim

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bestanden -- 16 Temmuz 2012; 16:25:19 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

quote:

apple'nin en kötü noktalarından biri bu other kısmı bende geçen gün sırf bunun için restore ettim

edit:imla

Çok sinir bozucu bir şey dün siriportu kaldırdım bugün çok önemli bir şey yaparken 4 defa donup 5 dakika öyle kaldı(o ara hiç bir şekilde hiç bir tuş çalışmıyordu reset atılmıyordu) sonra kendi kendine respring yapıyordu bende dayanamadım sinirime dokundu oturma mesafesinden attım yere halı vardı ama tak diye ses geldi aldım baktım bir şey yok bari restore edeyim dedim taktım bu çıktı işte

• Bu diğer dediği dosyalar ne oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Bu diğer dediği dosyalar ne oluyor ?

Yüklenen tweakler,temalar,cydiadan yüklenenler falan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şuan aldığı backup bile sorunlu olarak alıyor haydaaa ulan apple neyse
  • bu other kısmı genelde ya jailbreak yada ek program kullanıyosannız onun içine attığınız bilgilerin kapladığı yerler oluyor. mesela pdf ler video attıysanız ek programlar açık saferi önbellekleri vb. şeyler oluyo kapasite aşımından muhtemelen sync alamıyor. kilitlenme konusunda ise cok can sıkıcı oluyorsa power + home butonuna 10 sn basarsanız cihaz kendine reset atacaktır...
  • Telefonu yerlere vurun, sonra tü kaka apple. iTools'dan gerekli olan şeyleri elle alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: true_one

bu other kısmı genelde ya jailbreak yada ek program kullanıyosannız onun içine attığınız bilgilerin kapladığı yerler oluyor. mesela pdf ler video attıysanız ek programlar açık saferi önbellekleri vb. şeyler oluyo kapasite aşımından muhtemelen sync alamıyor. kilitlenme konusunda ise cok can sıkıcı oluyorsa power + home butonuna 10 sn basarsanız cihaz kendine reset atacaktır...

onu biliyorum ama o işte yaramıyor o durumda neyse şuan biraz daha iyi kitlenme durumu oyun açınca kitleniyor şuan önce herşeyde kitleniyordu,mesajlar,rehber falandı hemen kitleniyordu birde dün siriyi silip bazı tweakleri ve normal appstore uygulamalarını güncelledim bugün gayet normaldi taki bir anda oyun açtım kitlendi sonra kendiliğinden kapandı açıldı zırt pırt kitlenmeye başladı önemli bir şey yapıcam kitleniyordu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.