Bu yöntem için ne Jailbreak ne de bir program gereklidir.
iPhone'nunuzda internet paketi varsa veya herhangi bir wireless ağa bağlıysa sadece usb kablomuzu kullanarak bu interneti bilgisayar üzerinden kullanabiliriz.
1) Ayarlar>Genel>Ağ' ayarlarına girin.
2)iPhone'u bilgisayarınıza usb kablonuzla bağlayın.
3) 1. adımda girmiş olduğunuz ağ ayarlarında Internet Tethering'i aktif edin. 4)Size iki seçenek sunacaktır burda "Only USB" yani "Sadece USB" seçeneğini seçin. 5)Bu işlemlerden sonra bilgisayarınız iPhone'u bir modem olarak görücektir.
Tüm anlatımı iphone'un internetini kullanarak yapmış bulunmaktayım
Herhangi bir sorunuz olursa sorabilirsiniz
güzel o zaman vodafonun cepnet tarifesi üzerinden laptopla bağlanabilir miyiz ki yada kontörle mi ama iphone nun sadece görüntüsünüde ekrana yansıtabilirz kocaman ekrandan internete
apn hatası verir vodafone ile kullanamazsın bu şekilde..çok sıkıntılı oluyor olsa bile Mywi kullan jb li isen kesinlikle sorunsuz
telfonun nternetiyle bilgisayarda dolaşmak kota sıkıntısı yaratabşlir
Beyler ben kontratlı aldım iphone'u aylık 1gb net paketim var yazlığa gidince onu kullanmam gerekicek benim gibi durumda olanlar için anlattım.
Bu arada vodafone kullanıyorum
pspfreak ag ayarlarını paylaşabilirmisin bi zahmet? bizde yapalım apn? k.adı? parola?
Arkadasım eline saglık ama bu yeni bir yöntem değil, ayrıca telefondan internet paylaşımını açtığın zaman ağ kısmı kayboluyor ve jb'li telefonlar için program burda lazım oluyor... Yinede teşekkürler.
arkadaşlar turkcell 3g ayarları için ne yazamam gerekiyor ayar kısmına?
internet yaz yetiyor , kullanıcı adı parolaya bişi yazmana gerek yok
merhaba benim ağ kısmında vpn nin üzerinde internet tethering diye bir seçenek yok. ne yaptıysam çıkmadı. nasıl halledebilirim bu sorunu? 3.1.3 jb li telefonum
benim alettede internet tethering yok ? 3gs 4.0.1
ağ ayarlarını sıfırlayınca geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: striders
sakın denemeyin . bütün wireless şifreleri gitti ve tethering gelmedi !
Peki pc nin internetini wi fi araciligiyla kullanabiliyor muyuz iphone 4 le kesintisiz sekilde?
benim alettede internet tethering yok ? 3gs 4.0.1
başlığı açan arkadaş bi el atsan
İnt. Paylaşımı Acik sekilde bağladım. Ethernet frigden bulup kurdu. Ağ sekmesi sag alt kısma geldi fakat ağ kablosu takılı degil hatası var. Bu durumu nasıl duzeltecegim
quote:
Orijinalden alıntı: SezerEkrem
quote:
Orijinalden alıntı: striders
sakın denemeyin . bütün wireless şifreleri gitti ve tethering gelmedi !
ayarlar genel ağ hücresel veri ağı ayarları sıfırla yaptım ve olmayan internt paylaşımı seçeneği geldi. Hatta bağladım bilgisayara internete bile girdim. 3.1.3 jb 3gs kullanıyorum,sanırım yanlış birşey yaptın
dediğiniz hiç bir yöntemde dediğiniz buton çıkmadı