Bildirim
iPhone'u bir yerlerde bedava falan mı dağıtıyorlar?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yarısından çoğu özelliklerini bile bilmiyor özentilikten başka bir şey degil gerçekten bilerek kullanan nadir insanlarız Forum olarak 😄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özellikle starbucksda :) hiç başka marka telefon görmüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fushia -- 16 Aralık 2015; 16:42:26 >
Bir tek kendini mi lüks telefon alacak parası olan insan olarak görüyorsun anlayamıyorum!
Tüh.. Yazık oluyor değil mi ? Herkeste olunca hava da atamıyorsundur sen! Üzüldüm gerçekten.
Aman diyim Kafandaki deli sorular dönüp dolaştığı organizmayı da delirtmesin.
Umarım herkeste dilediği telefonun en iyi modeli olur ve yine umarım insanlar beklentilerine uyacak doğru marka ve modeli seçme yetisine/ bilincine sahip olur. Bu bakımdan ben sırf hava atmak için iPhone alan çocuklara ve ailelerine acıyorum ama onların da en iyisini kullanma hakkına saygı duyuyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
48 ay taksit -
Millet ios a para veriyor
android kullansa apple da almazdık
Dogru heryerde ıphone var alanların cogu taksıtle alıyor zaten ama o telefon o parayı hakedıyor samsung gıbı kendı kendıne kapanmıyor donmuyor bır telefon ıcın turkıye kosullarında cok ama alınca yzun sure kullnyrsn senede bır degstrmıyorsun
Sende kapsaydın bedava dağıtılıyosa bir tane
Hiç sıkıntı yaşamadan 2-3 yıl kullanabildiğim tek telefon iphone hele 1-2 nesil geriden takip ederseniz piyasadaki ortalama telefon fiyatlarına kullanabilirsiniz. örneğin şu anda 5s 1500 ve altına rahat bulunuyor. 1500 civarına alınan android telefonların alayı 2 seneye çöp olacak ama iphone hala güncelleme alıyor olacak. -
Konuyu çok güzel çarpıtıp kendine göre çevirmişsin.
Bir telefon ile hava atacak kadar görgüsüz birisi değilim.
Zaten 3 bin tl'lik telefonda neyin havasını atacaksın ki.
Audi mi bu?
Ben sadece bu kadar çok iphone kullanan olmasına şaşırıyorum bunu belirttim yukarıda da.
Yoksa 3-4 bin hava atılacak bir para değil zaten.
O konuda haklısınız benim arkadaşın babaannesi 4s kullanıyor kendi 6 ailesi de iphone kullanıyor.Benim ilk iPhone telefonum 5s yeni aldım bende.Zaten ucuzladı diye millet satıp pahalısını alıyor.İphone bakış açım stabil sistem ve sağlam ürün ama totalde bakarsan izlenim olarak pahalı bi hava atma aracı.
markadan dolayı alanda var cihazın güzelliğinden dolayıda -
Siz neden aldıysanız başka insanlarda ondan dolayı aldı.Artık telefon kullanmak bir ihtiyaç , çoçuklarda olmaması için bir neden varmı ? -
Bu durum insanların bakış açısına göre şekillenir.Ben telefon olarak iphone almış birini gördüğümde aklımda bir sebep belirmiyor.Yolda mercedes e250 gördüğümdede yine bir sebep belirmiyor.
Kişi maddi değeri yüksek şeyler gördüğünde aklında birtakım sebepler sıralıyorsa,para odaklı yaşıyordur.Para odaklı insanlar başkalarının aldığı kullandığı düşük veya yüksek değerli maddelere dikkat ederler.Zaten bu sebepten dolayı markalar yüksek fiyatlar biçip marka imajlarını ortaya koyar.Bunlara kafa yormak yerine öğrenciysen derslerine,çalışansan çalıştığın yere,vatanına nasıl daha faydalı olabilirsin ona odaklansan bir adım daha ileri gideriz.
48 ay taksit,24 ay taksit gibi söylemlerde bulunan arkadaşlar galiba iphone u yada x bir telefonu durumu iyi olmayan insanların kullanmasını istemiyorlar.Bu arkadaşlar geçmişte vertu kullanıyorlardı herhalde,sonrasında ise iphone a geçiş yaptılar.Eskiden şu kadar taksitle adamlar vertu alıyorlardı gibi yazılar görmüyordum.Çünkü bu tip yazıları yazcak insanlarda vertu kullanamıyordu.
-
Ayranı yok içmeye tahtaravanla gider çeşmeye atasözünü hatırla titre kendine gel
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: duf1
Bu durum insanların bakış açısına göre şekillenir.Ben telefon olarak iphone almış birini gördüğümde aklımda bir sebep belirmiyor.Yolda mercedes e250 gördüğümdede yine bir sebep belirmiyor.
Kişi maddi değeri yüksek şeyler gördüğünde aklında birtakım sebepler sıralıyorsa,para odaklı yaşıyordur.Para odaklı insanlar başkalarının aldığı kullandığı düşük veya yüksek değerli maddelere dikkat ederler.Zaten bu sebepten dolayı markalar yüksek fiyatlar biçip marka imajlarını ortaya koyar.Bunlara kafa yormak yerine öğrenciysen derslerine,çalışansan çalıştığın yere,vatanına nasıl daha faydalı olabilirsin ona odaklansan bir adım daha ileri gideriz.
48 ay taksit,24 ay taksit gibi söylemlerde bulunan arkadaşlar galiba iphone u yada x bir telefonu durumu iyi olmayan insanların kullanmasını istemiyorlar.Bu arkadaşlar geçmişte vertu kullanıyorlardı herhalde,sonrasında ise iphone a geçiş yaptılar.Eskiden şu kadar taksitle adamlar vertu alıyorlardı gibi yazılar görmüyordum.Çünkü bu tip yazıları yazcak insanlarda vertu kullanamıyordu.
iphone kekoların ve kezbanların gösteriş yapma objesi haline geldi. 12 yıldır herşeyde apple kullanıyorum ama artık apple iphone kullanmıyorum. mesele başkasında olmasını onlara yakıştıramamak değil marka ya da objenin damga yemiş olması. ayrıca tr de vergiler yüzünden fiyatı uçuyor o parayı vermek istemiyorum. şişirilmiş fiyatına değeceğini düşünmüyorum. ben maddi imkanım varken almıyorum mesela ama asgari ücret alan biri gidip sırf şekil olsun diye zorlayarak alıyor. eh fikrim sorulursa ayran çeşme muhabbeti derim haklı olarak... bence başlık sahibi haklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 16 Aralık 2015; 21:33:20 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: BurcuHale
Konuyu çok güzel çarpıtıp kendine göre çevirmişsin.
Bir telefon ile hava atacak kadar görgüsüz birisi değilim.
Zaten 3 bin tl'lik telefonda neyin havasını atacaksın ki.
Audi mi bu?
Ben sadece bu kadar çok iphone kullanan olmasına şaşırıyorum bunu belirttim yukarıda da.
Yoksa 3-4 bin hava atılacak bir para değil zaten.
Çevrendeki insanların kullandığı telefona varasıya dikkat ederek, bir de üstüne üstlük böyle bir konu açtığına göre seni hayli rahatsız etmiş olacak bu durum ki, bu son mesajında da tamamen sıvamışsın! Demek ki Audi sence hava atma aracı ? Yok bu sefer de kıroların altındaki audileri görünce de konu açarsın sen ; Belediye Audi mi dağıtıyor yahu" diye... Kısacası, bence bu konuda hiç cevap yazma artık zira yazdıkça sıvamaya devam ediyorsun. Bu arada, Audi'ye burada fabrikada çalışanlar bile binebiliyor; bence biraz ufkunu genişletmelisin. Bu kadar marka bağımlısı olma ve hiçbir markayı gözünde yükseltme. Göreceksin daha mutlu olacaksın.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kaçıncı iphone gördüm başlığı. Yeşil başlı adam değil bu, telefon. Bunda şaşıracak ne var? Boş boş konularla dolduruyorsunuz forumu. -
Sıkıntı yok, milletten gasp etmiyorlarsa, sonuçta parayı veren düdüğü çalar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen para verdiysen, senin gibi diğer tüm iPhone kullanıcıları da para verdi.
Dileyen iPhone kullanır, dileyen de başka bir markanın cihazını kullanır. Sığ görüşlülüğünü elindeki cihazla hava atma eğilimine bağlıyorum. 90'larda ilk antenli Ericsson veya Nokia telefonlardan alanlar gözümde canlandı. Sonra bu cihazları Turkcell kampanya ile dağıtmaya başlayınca ortalık telefondan geçilmiyor diye klası sarsılanlar çoğalmıştı.
Allah akıl fikir versin.
Benzer içerikler
- iphone 13 devir sayısı
- facetime sesli arama yapamıyorum
- iphone ekran çizik giderme
- gmaildeki kişileri icloud'a aktarma
- iphone kırmızı ışık
- iphone 6 ios 15 yükleme
- telefonu webcam olarak kullanma
- iphone 13 ile 14 arasındaki fark
- iphone 17 çıkınca fiyatlar düşer mi
- iphone 17 kılıf
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X