Şimdi Ara

iPhone Telefon Görüşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar JB'siz iP6+ kullanıcısıyım. Telefonumda yaptığım görüşmeleri kaydetmem gerekiyor, JB kullanmadan bunu yapabileceğim bir program (ücretli veya ücretsiz) paylaşırsanız çok memnun olurum, bir an önce bulmam gerekiyor,bunun bir yolu var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UP!

• Bu konu cok tartisilmisti bildiğim kadariyla öyle bir uygulama AppStore da yok.

• Call Recorder adlı programlar var ama güvenemiyorum. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ChuckMolfred

Call Recorder adlı programlar var ama güvenemiyorum. :)

en iyisi sanırım o ama dadika basına ücretlendirme yaptıgı yazıyor internette.
  • ekotim kullanıcısına yanıt
    O zaman o iş sakat hocam.

• hocam ios 8 de Sesli notlar adında bir program var, önce onu çalıştırıp bir deneme araması yapın, işe yarar mı emin değilim şuan aklıma geldi, işe yaramıyorsa 2. denemeyi de hoparlörü açık şekilde arama yaparken kayıt yapmayı deneyin, belki bu işe yarar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone Görüşme Kaydedici
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasoci

hocam ios 8 de Sesli notlar adında bir program var, önce onu çalıştırıp bir deneme araması yapın, işe yarar mı emin değilim şuan aklıma geldi, işe yaramıyorsa 2. denemeyi de hoparlörü açık şekilde arama yaparken kayıt yapmayı deneyin, belki bu işe yarar.

Saolun hocam en kısa sürede deneyip sizi de haberdar ederim.

• Karşı tarafın bilgisi dışında telefon görüşmesini kaydetmek tüm dünyada illegal olarak kabul edildiğinden, apple telefona böyle bir özellik koymamıştır. Ayrıca appstore da bu tip programların yayınlanmasına asla izin vermez. Kısacası Jailbreak yapmadan imkanı yok maalesef.

• tape a call pro programı var appstoreda ücretli ama ben denedim çalışıyor
  • TapeACall test edildi, onaylandı. Ücretsiz versiyonu bile tüm görüşmeyi kaydedip, ilk 20 saniyesi bağlantı aşamasında boş geçen 60 saniyelik kısmını dinlemenizi sağlıyor.

Uygulama bir konferans görüşmesi oluşturup, ses kaydını 3. telefon üzerinden kaydediyor. Dinlemeye kalktığınızda kaydettiği server üzerinden indiriyor. İsterseniz kaydı veya linkini mail, sms, dropbox, google drive, facebook, twitter üzerinden anında paylaşabiliyorsunuz.

örnek:http://tapeacall.com/xppe3x9ytn

Ücretsiz versiyonda kaydın tamamını indirip, sadece 60 saniyesini dinletecek kadar da salak değiller. Library / Recordings içinde sadece 60 saniyelik kısmı buluyorsunuz. Deneyip vakit kaybetmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 18 Mart 2015; 15:07:39 >

• Herkese teşekkürler, bi bakayım ona göre satın alabilirim. Yardımlarınız için çok teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.