Arkadaslar İphone 2g kullanıyorum blackrain ile jailbreak yapmıstım ve uzun suredır sorunsuz kullanıyordum.Bugun telefonumu kapattım ve tekrar actıgımda ıse safe modda acıldı ve duzeltemıyorum.Bılen bırı yardımcı olur ıse sevınırım.sımdıden tesekkurler.
bi kaç kere aynen banada olmuştu böyle fakat ben restart a bastığımda düzeltmişti
Restart yaptım duzelmedı ,ınternette arastırdım weathericon yukluyse onu sıl dıyorlar.bende o da yuklu degıl.
Restart ile düzelmiyorsa Mobilesubstrate'i etkileyen bir dosya sorun çıkarıyordur. Openssh yüklüyse Ssh ile telefona bağlanın ve /Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries dizinine gidip en son yülediğiniz Cydia eklentisinin dosyalarını silin.
quote:
Orijinalden alıntı: Sylargray
Restart ile düzelmiyorsa Mobilesubstrate'i etkileyen bir dosya sorun çıkarıyordur. Openssh yüklüyse Ssh ile telefona bağlanın ve /Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries dizinine gidip en son yülediğiniz Cydia eklentisinin dosyalarını silin.
Dediğiniz gibi yaptım.En son cydia'dan iblacklist yuklemıstım.Yazdıgınız dosyadan onun sildim.Telefon su an sorunsuz calısıyor.Yardımınız için cok tesekkurler