Bildirim
Iphone Speedtest (Ulaştığınız max. hız? )
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Modeme uzaklığı ne kadar? Hiçbir cihaz kullanmadan ve DNS olmadan dibine koyun modemin o civarda hız almanız lazım. 3G ise şebekye bağlı birşey. -
Server kuşkudan degisiklik yapıp deneyebilirsin ist seçili iken 3,5 mbit Bursa seçili iken 10 mbit çıkıyor hız zaten benim icinde olması gerekende bu -
aynı odadayım modemle fakat dns kullanıyorum belki ondan olabilir bir daha deneyim dns yi silip
edit: dns yi de sildim modemin dibinede koydum telefonu 2.80mbps çıktı yine (server:ankara, şehir:ankara)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi South Korean -- 26 Eylül 2010; 11:40:13 > -
3G ile evimden 4.1 mb şu an rekor .. işin ilginci 3G 2 br flndı .. sonra 3G fullken denedm 3.50 fln çıktı :S -
3g de hız sınırlaması var diye biliyordum iphone 3g için -
İphone 4 16GB
Test Date: 26 Eylül 2010 12:14
Connection Type: WiFi
Server: Istanbul
Download: 9.34 Mbps
Upload: 0.92 Mbps
Ping: 48 ms
Baglanti turu:turksat 10mbit
Wifi kapali 3G sebekesi ile
Test Date: 26 Eylül 2010 12:18
Connection Type: Cellular
Server: Istanbul
Download: 0.98 Mbps
Upload: 0.19 Mbps
Ping: 125 ms -
Vodafone da 3G ile balkonda full cekerken yaptigim test te 5164 Kbit download 1871 Kbit upload i gordum.
Wi-Fi ile evimde 20 Mbit fiber var 18775 Kbit download hizina ulastim. Nette gezerken zaten sanki pc de geziyormuscasina hizli bir sekilde sayfalar aciliyor.
Edit: Cihaz iPhone 4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zippyengin -- 26 Eylül 2010; 17:49:56 >
-
ben neden 3mbit üstüne çıkamıyorum acaba ? sorun nerdedir
pc den yaptığım speedtest 5mbit telefondan 3mbit -
3G - 5 mbit
-
quote:
Orijinalden alıntı: PulserWP
3G ile evimden 4.1 mb şu an rekor .. işin ilginci 3G 2 br flndı .. sonra 3G fullken denedm 3.50 fln çıktı :S
iPhone 3 G en fazla 3.6 Mbps'lik hıza ulaşır 3 Gs ve 4 7.2 Mbps'ye ulaşabilir yani o hız gerçekten iyi. -
Turkcell 3G (Cihazlar 3GS ve 4) bir kaç kere 5/5.4 mbs civarını gördü ama ortalama 2.5/3 arası. -
3g de 6 mbiti buluyo.
wifidede internet kaçlıksa o kadar -
3G ile aldığım hız.
-
wi-fi
3g de 4mb i gecemedim hic -
Kesik sim kart ile ancak bu kadar
edit: resim linkini eksik girmişim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 30 Eylül 2010; 15:28:01 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X