Şimdi Ara

Iphone Speedtest (Ulaştığınız max. hız? )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar wireless 6mbit, hemde 3g ile test ediyorum speedtest mobile sürümüyle

3gs ulaştıgım max hız 2.98mbps (3g hız)
    wireless ile 2.86 mbps (net halbuki 6mbit) en azından 5 görmesi lazım. telefonda max hız 3mbit mi alabiliyoruz yoksa ? nerde yanlış var?

• Modeme uzaklığı ne kadar? Hiçbir cihaz kullanmadan ve DNS olmadan dibine koyun modemin o civarda hız almanız lazım. 3G ise şebekye bağlı birşey.
  • Server kuşkudan degisiklik yapıp deneyebilirsin ist seçili iken 3,5 mbit Bursa seçili iken 10 mbit çıkıyor hız zaten benim icinde olması gerekende bu
  • aynı odadayım modemle fakat dns kullanıyorum belki ondan olabilir bir daha deneyim dns yi silip

edit: dns yi de sildim modemin dibinede koydum telefonu 2.80mbps çıktı yine (server:ankara, şehir:ankara)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi South Korean -- 26 Eylül 2010; 11:40:13 >
  • 3G ile evimden 4.1 mb şu an rekor .. işin ilginci 3G 2 br flndı .. sonra 3G fullken denedm 3.50 fln çıktı :S
  • 3g de hız sınırlaması var diye biliyordum iphone 3g için
  • İphone 4 16GB

Test Date: 26 Eylül 2010 12:14
    Connection Type: WiFi
    Server: Istanbul
    Download: 9.34 Mbps
    Upload: 0.92 Mbps
    Ping: 48 ms

Baglanti turu:turksat 10mbit

Wifi kapali 3G sebekesi ile

Test Date: 26 Eylül 2010 12:18
    Connection Type: Cellular
    Server: Istanbul
    Download: 0.98 Mbps
    Upload: 0.19 Mbps
    Ping: 125 ms
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ile maximum hız?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vodafone da 3G ile balkonda full cekerken yaptigim test te 5164 Kbit download 1871 Kbit upload i gordum.

Wi-Fi ile evimde 20 Mbit fiber var 18775 Kbit download hizina ulastim. Nette gezerken zaten sanki pc de geziyormuscasina hizli bir sekilde sayfalar aciliyor.

Edit: Cihaz iPhone 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zippyengin -- 26 Eylül 2010; 17:49:56 >

• ben neden 3mbit üstüne çıkamıyorum acaba ? sorun nerdedir

pc den yaptığım speedtest 5mbit telefondan 3mbit
  • 3G - 5 mbit

• quote:

Orijinalden alıntı: PulserWP

3G ile evimden 4.1 mb şu an rekor .. işin ilginci 3G 2 br flndı .. sonra 3G fullken denedm 3.50 fln çıktı :S

iPhone 3 G en fazla 3.6 Mbps'lik hıza ulaşır 3 Gs ve 4 7.2 Mbps'ye ulaşabilir yani o hız gerçekten iyi.
  • Turkcell 3G (Cihazlar 3GS ve 4) bir kaç kere 5/5.4 mbs civarını gördü ama ortalama 2.5/3 arası.
  • 3g de 6 mbiti buluyo.
    wifidede internet kaçlıksa o kadar
  • 3G ile aldığım hız.

• wi-fi

3g de 4mb i gecemedim hic
  •  Iphone Speedtest (Ulaştığınız max. hız? )

Kesik sim kart ile ancak bu kadar

edit: resim linkini eksik girmişim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 30 Eylül 2010; 15:28:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.