Şimdi Ara

iPhone son aramalar ekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi şöyle bir sıkıntım var beni rehbere kayıtlı olmayan bir numara arıyor. Ben onu son aramalarda görüyorum ya

daha sonra numaranın yanındaki mavi oka basıyorum yeni kişi yarat diyor bu numarayla sonra adını yazıyorum bitti diyorum fakat kişiler sekmesine girdiğim zaman o kişi

gözükmüyor!! Bu sorunu nasıl çözerim teşekkürler.

Not: Gruplar sekmesinde İcloud , facebook , hotmail var bende sadece icloud seçili ve ama hepsini seçtiğim zaman gözüküyor buda rehberde çok fazla gereksiz insan oluyor.

• Telefonun o sırada iCloud'a ismi yedeklememiş olabilir, buda ufak bir hata döngüsüne sebep oluyor olabilir. Telefonunda internete bağlanıp 1-2 dakika sonra deneyebilir misin rehbere bakmayı, olmadıysa internete bağlıyken eklemeyi deneyin tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Telefonun o sırada iCloud'a ismi yedeklememiş olabilir, buda ufak bir hata döngüsüne sebep oluyor olabilir. Telefonunda internete bağlanıp 1-2 dakika sonra deneyebilir misin rehbere bakmayı, olmadıysa internete bağlıyken eklemeyi deneyin tekrar.

Hocam cevabınız için teşekkür ederim telefonum 7/24 internete bağlı ancak dediğiniz gibi icloud işaretliyken 248 kişi rehber hotmail i işaretleyince

256 kişi oluyor yani son aramalardaki olan kişi hotmailde :D fakat ne işi var hotmailde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thaedrial5

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Telefonun o sırada iCloud'a ismi yedeklememiş olabilir, buda ufak bir hata döngüsüne sebep oluyor olabilir. Telefonunda internete bağlanıp 1-2 dakika sonra deneyebilir misin rehbere bakmayı, olmadıysa internete bağlıyken eklemeyi deneyin tekrar.

Hocam cevabınız için teşekkür ederim telefonum 7/24 internete bağlı ancak dediğiniz gibi icloud işaretliyken 248 kişi rehber hotmail i işaretleyince

256 kişi oluyor yani son aramalardaki olan kişi hotmailde :D fakat ne işi var hotmailde

Ayarlar - mail,kisiler,takvimler sekmesine girip biraz asagi indikten sonra kisiler bolumundeki saptanmis hesabi icloud yapin
    Sizde muhtemelen hotmail seçili o yuzden yeni yaptiginiz kisileri oraya senkronize ediyor
    İcloudu secin yeni kayitlari direk oraya atacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 7 takvim ve bildirim sorunu..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.