Şimdi Ara

iPhone Siri Türkçeleştirme Konusu. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
4
Favori
7.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Daha merhaba dedirtemedim :) random olayi tam bekledigim birsey. Oyle olursa surekli farkli cvplar aliriz ki muhtesem olur. Bunu cozebilirsek ben her turlu komut girisini yapmaya hazirim. Cok genis bir cumle ve kelime haznesi girmeyi dusunuorum.

orasını çözsek zaten gerisi kesin gelir :) ama orayı çözmek problem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Architecth

quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Daha merhaba dedirtemedim :) random olayi tam bekledigim birsey. Oyle olursa surekli farkli cvplar aliriz ki muhtesem olur. Bunu cozebilirsek ben her turlu komut girisini yapmaya hazirim. Cok genis bir cumle ve kelime haznesi girmeyi dusunuorum.

orasını çözsek zaten gerisi kesin gelir :) ama orayı çözmek problem

Şu an elimizde hiç çalışan smaltalk dosyası yok mu peki? Restore atıcam sırf bunun için. Hata yapmamalıyım :)
  • En azından çevirilerimi çalmasaydınız :P

çoklu rastgele cevap için şunu deneyebilirsiniz arkadaşlar, ben de birçok yöntem denedim bence en uygunu bu:

import random

rep =["cevap 1", "cevap 2","cevap 3", "cevap 4"]
    self.say(random.choice(rep)))

• Kişi ara eklentisinde şu kodu kullanıyorum ama anlamıyor.Kodun neresi hatalı ?
    @register("tr-TR", u"(?P<name>[\w ]+?).* ( (?P<type>iş|ev|cep|main|iPhone))? .* ara $")
  • quote:

Orijinalden alıntı: lodge314

En azından çevirilerimi çalmasaydınız :P

çoklu rastgele cevap için şunu deneyebilirsiniz arkadaşlar, ben de birçok yöntem denedim bence en uygunu bu:

import random

rep =["cevap 1", "cevap 2","cevap 3", "cevap 4"]
    self.say(random.choice(rep)))

Çalmak ?
    Yanlış kelime dostum zira sen paylaşmışsınki birileri bulmuş,yani kimse senin bilgisayarindan dosya çalmadı.
    Bu arada verdiğin yöntemi denemiştim çalışmamıştı ve ya biryerde bir eksiklik var
  • Bitti mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercuezel

Bitti mi

Biten bişey yok sorunları çözmeye uğraşıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyg

quote:

Bitti mi

kod bilgim yerlerde ama ingilizcem fena değil,
    yardımcı olmak isterim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orhanyg

quote:

Bitti mi

kod bilgim yerlerde ama ingilizcem fena değil,
    yardımcı olmak isterim

Bu işle Architecth ve CryZeo uğraşıyor. Onlara ulaşırsan neye ihtiyaçları olduğunu söylerler heralde :) Ben aktif olarak ilgilenmiyorum, sadece elimden geldiğince yardım ediyorum :)
  • Çevirme işlemi çoktan bitti zaten.Sorunları çözmek için bize kodlamadan anlayan kişiler gerekiyor :)
  • Sorun neydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

Sorun neydi?

GooglePlaces eklentisiyle örnek vereyim.GooglePlaceste komut kodu şu:
    @register("tr-TR", u"(buraya en yakın|buraya yakın|bana yakın|bana en yakın|yakınlardaki|en yakın) (.*) (bul|göster|nerede).* ")
    bu kodu kullandığımızda komutu anlamıyor.Dolayısıyla çalışmıyor.Burdaki hata nerede bilmiyorum.
    Orjinal İngilizce kodu ise şuydu:
    @register("en-US", "(find|show|where).* (nearest|nearby|closest) (.*)")

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryzeo -- 29 Nisan 2012; 9:22:10 >
  • @register("tr-TR", u"(buraya en yakın|buraya yakın|bana yakın|bana en yakın|yakınlardaki|en yakın).* (bul|göster|nerede)(.*) ")

olarak dener misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

@register("tr-TR", u"(buraya en yakın|buraya yakın|bana yakın|bana en yakın|yakınlardaki|en yakın).* (bul|göster|nerede)(.*) ")

olarak dener misiniz?

--------------------------------------------------------------------------------

@register("tr-TR", u"(buraya en yakın|buraya yakın|bana yakın|bana en yakın|yakınlardaki|en yakın).* (bul|göster|nerede).*)")

siri yerse ancak bu kodu böyle yer sondaki .* işaretlerini paranteze almak bük yanlış.

bir süre işlerden elimi çekiyorum.Telefonu restore yapmaya uğraşıyorum bitince hızlı bir dönüş yapmayı planlıyorum.

Edit:
    @register("tr-TR", u"(buraya en yakın|buraya yakın|bana yakın|bana en yakın|yakınlardaki|en yakın) (.*) (bul|göster|nerede).*)")
    bu kodu deneyin kesin çalışacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Architecth -- 29 Nisan 2012; 13:39:09 >

• Yeni sitemizwww.trsiri.com açıldı artık eklentilerin güncel hallerini bu sitede paylaşacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryzeo

Yeni sitemizwww.trsiri.com açıldı artık eklentilerin güncel hallerini bu sitede paylaşacağız

trsiri mi? bari yeni proje ismi üretseydiniz! domain almadık diye utanma da kalmamış millette. neyse tebrikler güzel çalışma
    en iyisi ben değiştireyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lodge314

quote:

Orijinalden alıntı: cryzeo

Yeni sitemizwww.trsiri.com açıldı artık eklentilerin güncel hallerini bu sitede paylaşacağız

trsiri mi? bari yeni proje ismi üretseydiniz! domain almadık diye utanma da kalmamış millette. neyse tebrikler güzel çalışma
    en iyisi ben değiştireyim.

Afedersiniz ama bu bir marka, yada yoktan varedilen bir isim değil. trsiri, siritr yada Türkçe Siri olabilirdi. Her halükarda Birbirine benzer isimler olacaktı ve siz bizi gene itham edecektiniz.
    Önce hırsızlıkla itham ediyorsunuz şimdi de utanmazlıkla. Önce biraz terbiyenizi takının isterseniz.

Bu işle uğraşanların herhangi bir maddi kaygısı yada beklentisi yok, amaç sadece insanlara yardımcı olmak. Zaten fark ettiyseniz sitede ne bir reklam var ne de bir bağış butonu.

Ben nasıl sizin emekleriniz karşılığında maddi kazanım beklemenize saygı duyuyorsam lütfen siz de bu işi gönüllü olarak yürütenlere saygı duyun.

Ha eğer çok istiyorsanız ücreti mukabilinde isim hakkını size devredeyim (21.24 TL) ve kendimize başka bir domain alalım. (Domaini normalde size ücretsiz devrederdim ama siz bu işten maddi kazanım beklediğinize göre benim bu tür birşey yapmam saflıktan öteye geçmez.)

• Herseyi çok güzel yapmışsınız ellerinize sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanselk61 -- 1 Mayıs 2012; 0:19:08 >
  • emeği geçen herkese teşekkürler,
    harika bir iş çıkmış,
    kurulumu sabırsızlıkla bekliyoruz...

halil kim bu arada :)
  • quote:

emeği geçen herkese teşekkürler,
    harika bir iş çıkmış,
    kurulumu sabırsızlıkla bekliyoruz...

halil kim bu arada :)

benim :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.