Şimdi Ara

iPhone Siri Türkçeleştirme Konusu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
4
Favori
7.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cryzeo

neredeyim, hava durumu, kısa konuşmalar (smalltalk),Saat çalışıyor diğerlerini bilmiyorum.

bende hiçbirisi çalışmadı klasör isimlerini türkçeleştirmen hata olabilir çünkü o klasör isimlerini gören bir başka dosya daha olduğunu düşünüyorum.
    isimler değişince komutların çalışma sıkıntısı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Architecth

quote:

neredeyim, hava durumu, kısa konuşmalar (smalltalk),Saat çalışıyor diğerlerini bilmiyorum.

bende hiçbirisi çalışmadı klasör isimlerini türkçeleştirmen hata olabilir çünkü o klasör isimlerini gören bir başka dosya daha olduğunu düşünüyorum.

öyle bir şey olacağını sanmıyorum.çünkü istediğin eklentiyi silebiliyorsun zaten.Bence türkçe karakter sorunu var.komutları anlamıyor.
  • quote:

quote:

quote:

öyle bir şey olacağını sanmıyorum.çünkü istediğin eklentiyi silebiliyorsun zaten.Bence türkçe karakter sorunu var.komutları anlamıyor.

dostum ben taşları sanıyorsam oturttum sorunları bu saatten sonra çözmek basit gibi görünüyor. bu arada senin konunu buraya ekledim umarım bir sakıncası yoktur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

dostum ben taşları sanıyorsam oturttum sorunları bu saatten sonra çözmek basit gibi görünüyor. bu arada senin konunu buraya ekledim umarım bir sakıncası yoktur.

bir sakıncası yok.inşallah 1 aya kadar bütün sorunları çözeriz

• güzel başarılar dilerim.Bu seneki yoğun sınav tempom olmasa bende yardım etmek isterdim.Kodlama hakkında çok bilgim yok ama ufakta olsa yardımım dokunabilirdi.Neyse boş vakitlerimde burayı değerlendirir faydalı olmaya çalışırım favorilere alıyorum konuyu
  • İnsan ufak bi köşede bana da teşekkür eder. İkinize de çok kırıldım.
  • Google voice eklemeyi anlamadım nasıl yapılıyor tam olarak acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyg

İnsan ufak bi köşede bana da teşekkür eder. İkinize de çok kırıldım.

abi kalbimizdesin

quote:

Orjinalinden Çalıntı: [C_a_N_e_R]

Google voice eklemeyi anlamadım nasıl yapılıyor tam olarak acaba?

şöyle yapılıyor.
    ilk olarak gmail hesabı alıyoruz.
    ardından gmail hesabımızla giriş yapıyoruz google sitesinde
    sonra google voice diye arama yapıyoruz çıkan linke giriyoruz
    zaten orada kurmak için gerekli adım var.
    bende kurulduğu için orayı atlıyor.

• quote:

quote:

abi kalbimizdesin

quote:

Orjinalinden Çalıntı: [C_a_N_e_R]

Google voice eklemeyi anlamadım nasıl yapılıyor tam olarak acaba?

şöyle yapılıyor.
    ilk olarak gmail hesabı alıyoruz.
    ardından gmail hesabımızla giriş yapıyoruz google sitesinde
    sonra google voice diye arama yapıyoruz çıkan linke giriyoruz
    zaten orada kurmak için gerekli adım var.
    bende kurulduğu için orayı atlıyor.

Bilgisayara bir yazılım gibi birşey indiriyor ondan sonra hiçbişey olmuyor Siri hiçbir söyleneni anlamıyor i dont understant diyor ama bunu türkçe aksanıyla okuyor gibi kafası karışık galiba bu hanımın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 25 Nisan 2012; 20:28:23 >

• quote:

quote:

abi kalbimizdesin

aynen abi sen olmasaydın şu an çalışan eklentiler çalışmazdı

Bu arada eklentilerde ilerleme kaydettiniz mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryzeo -- 25 Nisan 2012; 20:57:54 >

• İngilizce de olsa hello kelimesinde bile anlamadım diyor nerde hata yapıyorum?
  • quote:

quote:

quote:

abi kalbimizdesin

aynen abi sen olmasaydın şu an çalışan eklentiler çalışmazdı

Bu arada eklentilerde ilerleme kaydettiniz mi ?

Cuma akşamına kadar pek birşey yapamayacam, Eğer yarın işim erken biterse - ki sanmıyorum :) - biraz incelemeye çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

İngilizce de olsa hello kelimesinde bile anlamadım diyor nerde hata yapıyorum?

zaten işlemleri yaparsanız ingilizce kelimeye cevap vermez :)
    siz sanıyorsam yukarıdaki .conf dosyalarında hata yapmışsınız scriptleri görmüyor olabilir bu arada smaltalk dosyasını yani muhabbet etmek için gereken dosyayı henüz upload etmedim o nedenle de merhaba nasılsın tarzı komutlar çalışmayabilir :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

İngilizce de olsa hello kelimesinde bile anlamadım diyor nerde hata yapıyorum?

zaten işlemleri yaparsanız ingilizce kelimeye cevap vermez :)
    siz sanıyorsam yukarıdaki .conf dosyalarında hata yapmışsınız scriptleri görmüyor olabilir bu arada smaltalk dosyasını yani muhabbet etmek için gereken dosyayı henüz upload etmedim o nedenle de merhaba nasılsın tarzı komutlar çalışmayabilir :)

Konudaki kurulmasi gerekenleri kurdum. Siri yarlarindan turkceyi sectim. Proxy olarak ilgili adresi girdim ve mail ile mail sifremi girdim o kadar. Ek birsey yapmadan ingilizce de ilsa spirenin calismasi gerekmez mi :) cunku smaltak dosyasi telefonu icinde var ve dosya icine baktigimda hello falan yazio yani o komut tanimlanmis ama helloya anlamaim diyor :)

• helloyu hiç zannetmiyorumki türkçe aksanla ingilizce olarak söyleyebiliesiniz.
    çok uğraştım başaramamıştım.
    hemen ediitra programıyla editleyin hello bölümünü örnek
    merhaba yapın de-DE yazan yerleri tr-TR yapın ve sirinin vereceği cevabı self.say bölümünde almanca yazan cevap onu türkçeleştirin.
    eminimki çalışacaktır

Edit:https://rapidshare.com/files/4139177952/smalltalk.py
    buyrun bu dosyayı sizdeki smaltalk ile değiştirin sorun çözülecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Architecth -- 26 Nisan 2012; 1:37:18 >

• quote:

helloyu hiç zannetmiyorumki türkçe aksanla ingilizce olarak söyleyebiliesiniz.
    çok uğraştım başaramamıştım.
    hemen ediitra programıyla editleyin hello bölümünü örnek
    merhaba yapın de-DE yazan yerleri tr-TR yapın ve sirinin vereceği cevabı self.say bölümünde almanca yazan cevap onu türkçeleştirin.
    eminimki çalışacaktır

Edit:https://****.com/files/4139177952/smalltalk.py
    buyrun bu dosyayı sizdeki smaltalk ile değiştirin sorun çözülecektir

O dosyayı attıktan sonra da kimsin diyorum öyle bekliyor. Ama o smalltalk.py içinde tanımlanmayan bir kelimeyi söylediğimde hemen anlamadım diyor. Tanımlı kelimelerde öylece bekliyor dakikalarca. Anlamadım bu işi :)

• Upload ettigim smaltalk dosyasinda problem cok fazla var malesef kendi sorunsuz smaltalk dosyami karistirarak shift delete cektim
    Sifirdan editlemeye başladım bu dosyada coklu cevap olayi var siri random olarak birini secer sana cevap olarak onu iletir iste buyuk hatada burda başlıyor.cozmek icin ugrasiyorum bakalim bu aksam yekrar gozden geciricem bir cozum yolu bulunur elbet.

Not:mobilden mesaj atıyorum,yazim hatalari icin affola.
  • benim smalltalk dosyamı deneyin.İçindeki komutların hepsi çalışıyor olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryzeo -- 27 Nisan 2012; 14:49:26 >
  • Bu gelişmeler çok güzel arkadaslar umarım daha iyiye gidersiniz Allah kolaylık versin bide bizim Türkler jailbreak işine girseler tam olacak:)
  • Daha merhaba dedirtemedim :) random olayi tam bekledigim birsey. Oyle olursa surekli farkli cvplar aliriz ki muhtesem olur. Bunu cozebilirsek ben her turlu komut girisini yapmaya hazirim. Cok genis bir cumle ve kelime haznesi girmeyi dusunuorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.