Arkadaşlar merhabalar bu sip uygulamaları tam olarak ne işe yarıyor bedava görüşmemi yapıyoruz internet üzerinden bunu bir açıklığa kavuş turabilirmiyiz iphone ile ilgili araştırdığımda bişey bulamadım google da.İphone da gezinirken ücretli bu iki programa rastladım be çok olumlu yorumlar var ne işe yaradığı konusunda bilgisizim ve bişgili arkadaşlar açıklama yapmasını istiyorum ona göre satın alabiliriz uygun bişeyse
wirofon uygulamasının kullandığı alt yapı sanırım bu sip. wirofonda sip üzerinden görüştürüyor. sip nedir diye googleda bulabilirsin. bence tek uygunu wirofon.oda neden misal benim ev telefonu akşam 7 sabah 7 şehir içi dışı bedava evde hapis değilim.gündüz 100dk var yine yine eve muhtaç değilim.ayrıca wirofona üye olanlara 1000dk da hediye veriyorlardı yine muhtaç değilim.
ve en büyük bombayı patlatıyorum. TTNET WiFi bağlantı noktalarında Wirofon erişimi ücretsiz! bundan daha güzeli ne olabilir ki :D ayrıca wirofonda wifiye muhtaç değilsiniz. 3g ilede kullanabilirsiniz cydiadan yüklüyeceksiniz bi yama. ama dediğim gibi ttnetwifi noktalarında wirofon ücretsizdi !