Şimdi Ara

iPhone SIM YOK hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 gün önce iPhone 7 Plus cihazım SIM YOK hatası verdi. Sorunu çözmek için telefonu kapatıp açtığımda yaklaşık 1 dakika boyunca operatör ismi yazıyordu fakat 1 dakika sonra tekrar SIM YOK yazıyordu. Bazen ise kapatıp açtığımda direkt sim yok yazıyordu. Ağ ayarlarını sıfırladım fakat bir çözüm olmadı. Bu sorun 1 gün boyunca devam etti. Akşam saatlerinde operatör isminin geldiğini gördüm. Ve 2 gün bu hatayı tekrar almadım. Şimdi sorun ne diye merak ediyor olabilirsiniz. Cihazın garantisi 20-25 gün sonra sona erecek. Cihazımı malum covid dönemi başlamadan önce satın almıştım. Dolayısıyla cihaz sokağa çıkmadı desem yalan söylemiş olmam. Cihazımda çizik bile yok. Sıvı teması kesinlikle olmadı. Açıkçası cihazı çok titizlikle kullanıyorum. Cihazımı ilk aldığımda sim kartımı taktım ve bugüne kadar hiç çıkarmadım. Bugüne kadar bir sorunla karşılaşmadım. Yani sim kartımda bir problem olduğunu sanmıyorum. Daha önce de iPhone 6 Plus cihazımda sim yok hatasıyla karşılaşmıştım. Anakart arızası olduğu söylenmişti ve cihazım çöp olmuştu. Bu yüzden bu durum beni korkutuyor. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim. Şimdi bir sorun yok ama ileride bir sorun olur mu? Bu sim yok hatasını daha önce almış ve kendiliğinden düzelmiş arkadaşlar var mı? Ve asıl önemli olan sizce garantisi bitmeden cihazı servise göndermeli miyim? Servis her şey normal diyip yollayacak veya cihazımı açacak. Cihazım daha önce hiç açılmadı. Etrafta açılan cihazların ileride problem oluşturduğunu söylüyorlar. Sizce ne yapmalıyım? Yardımlarınız için teşekkür ederim...

iPhone SIM YOK hatası

• Garanti bitmeden servise verin değişim çıkabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servise ver başka izlenecek yol yok. Garantin varsa hemen yetkili servise götür

• Selamın aleyküm arkadaşlar elimde bitane iphone 7 var cihaz korumamodda kaldı itunes e bağlıyorum herşey tıkırında gidiyo tam firmware dosyasını yüklicekken (-1) hatasını verio 3utloos danda denedim ordanda tam firmware dosyasını yüklicekken hata verio bu sorunu nasıl çözebilirim aranızda bunu yapabilen varmı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mahmut2456 M kullanıcısına yanıt

Koruma mod nedir ?

Hırsızlığa karşı aktif edilen mod ise hiç bir şey yapamazsn karakola cihazı teslim et.

• Reis cihaz kendimin koruma mod dediğim nand hatası veriyodu güncelleme yaparken şimdide bu hatayı verio

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.