Şimdi Ara

iPhone sessize alma tuşunda sorun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 ay önce 2.el 4s cihazı almıştım ve bu aralar fark ettim telefonu sessize alıyorum kendi kendine hızlı hızlı bir sesli moda geçiyor bir sessiz moda telefon kafayı yedi diyorum yani o derece sesliye alırken de oluyor arada bir ama genelde sessize alırken kafayı yiyor. iOS 8'e geçince daha çok olmaya başladı sanki yada bana öyle geliyor yardımcı olun lütfen neden olabilir bu sorun...

• İos 8 le alakası yok hocam ilk çıkan yani 3. yılında olan 4s ler birde sessiz tuşu çok kullanıldıysa yapıyor bizde de var
  • hocam 2. bir sorum olacak cihazı vodafone bayisinden aldım adam bana garantisinin olduğunu söyledi bende apple'ın sitesinden baktım cihazın 1 yıllık garantisi dolduğunu gösteriyordu tekrar sordum adama bana cihazın 1 yıllık kvk garantili ayrıca vodafone'dan alındığı için 6 ayda vodafone garanti veriyor şu anda 1 veya 1.5 yıl garantisi var dedi ama bende bakamıyorum cihazın garantisinin olup olmadığına dediği doğrumu kvk ve vodafone böyle bir garanti veriyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ytb -- 28 Eylül 2014; 13:55:14 >
  • ben yurtdışından aldım maalesef bilgim yok garanti konusunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abim vodafonedan 4s almıştı. Garantisi bitmeden önce home tuşu bozuldu. Bayiye götürüp garantiye gitmesini istedi. 1 hafta sonra yenisini yollamışlar telefonun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone4 kapanma sorunu
    14 yıl önce açıldı
    İphone 4 Ses Tuşları
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.