Şimdi Ara

IPHONE SE SMS AKTİVASYON KODLARINI OTOMATİK OLARAK ÇEKME/ALGILAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçenlerde yeni bir iphone se 64 gb aldım. Alınca ios'u 10.2 'ye yükselttim. Whatsapp'ı yükleyince telefonu sms kodunu otomatik olarak algıladı ve whatsapp ekranına çekip onay kodunu aldı. Daha sonra iphone'a birkaç defa reset atıp tüm bilgileri sildim. Tekrar kurduğumda two step verificatin ekranında tekrar bir kod istedi. Aynı telefona mesaj gelince tekrar ekrana otomatik olarak çekebildi- ki zaten telefona ilk kurulum aşamasında olduğu için mesajlara ulaşamıyorum. Ancak sonraki restart atmamda bu sefer kodu two step verification ekranına otomatik olarak almadı. Beni ara seçeneğini kullanarak kodu girebildim. Tekrar whatsapp'ı yüklediğimde de bu sefer mesajı otomatik olarak algılamadı. Manuel olarak girdim. Sorum şu:

Bu normal bir durum mu yoksa ios güncellemesi ile ilgili bir şey mi? Yoksa benim bir kaç defa restart atmam sırasında oluşan bir hata yüzünden mi? Ayarlarda falan biri yanlışlık mı oldu yani?

Önemi bir sorun değil dediğim gibi. Ama yanlış birşeyler yapıp yapmadığımı merak ediyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• İzinlerden kontrol edin
  • Cevabınız için teşekkür ederim. Ama hangi izinlerden kontrol edeceğimi anlayamadım. Telefonla ilgili mi yoksa hattan gelen bir ayadan mı? Dediğim gibi sıfırlamak dışında bir ayarla oynamadım diye biliyorum. Ama tabi ayarlarda sıfırlanmış olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.