Şimdi Ara

İphone SE mi Sony Xperia Z5 Compact mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 2 senedir kullandığım Motorola Moto G adlı telefonum artık sapıtmaya başladığı için değiştirmeye karar verdim. 630 liraya aldığım bu telefon bile beni 2 yıl götürdü. Benim telefondan beklediğim minimum 2 yıl götürmesidir. Ama bu sefer daha fazla bütçe olduğu için bu telefonlardan birini alacağım. Aslında kıyaslama saçma olabilir İOS ile Android çok farklı işletim sistemleri lakin çoğu insan İOS'un daha iyi olduğunu söylediği için bu telefonu almayı da düşünüyorum. İkisi de 5 inç den küçük ekranlı telefonlar ben telefonu tek elle de kullanmayı sevdiğimden bu iki telefona takılıp kaldım yoksa LG G4 falan da düşünürdüm. Telefona anca okey gibi oyunlar yüklerim öyle 1GB lik oyunlar yüklemem okeyi yüklesem de çok oynamam zaten. Tablet de alacağım için çok fazla internette sörf de yapmam foruma girerim, faceye falan bakarım bu kadar. Müziği dinlerim telefondan en çok bataryayı o yiyor ama bir internet kadar değil. Bunları yazmamın nedeni bu iki telefon bu beklentilerimi karşılar mı ? Karşılarsa hangi telefonu almam mantıklı olur ? İkisi de çok güzel telefon, fiyatlarda hemen hemen aynı. Sizce hangisini almalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HreeSworraT -- 9 Temmuz 2016; 20:04:39 >

• SE Seni bu ihtiyaçlarına göre 5 yıl götürür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

SE Seni bu ihtiyaçlarına göre 5 yıl götürür

Hocam kimisi İOS kısıtlıyor falan diyor bak onu yazmayı unuttum onu derken ne gibi kısıtlamadan bahsediyor millet ?
  • Motorola yı 2 yıl kullanan SE yi 5 yıl kullanır. (Eski SE kullanıcısı)

• Ben tercihimi Xperia Z5 compacttan yana kullaniyorum. Sebeplerine gelirsek eger, selfie, periscope, skype cagindayiz ve Iphone SE de 1.2 mp iphone 5s kamerasi kullaniliyor sene 2016 :) Bir diger neden de batarya performansi. Xperia Z5 C kullanmis biri olarak batarya konusunda kesinlikle tavsiye ediyorum. 2000 tl Iphone SE ye verecegime, 1700 Tl Z5C ye veririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.