Herkese merhaba. 3 ay önce teknosa dan iphone se 2022 128gb cihaz satın aldım. İyi güzel ama bir sorunum var; Arkadaşlar evdeki wifi ye bağlandığımda sık sık kopmalar yaşıyorum. Kopuyor, örneğin whatspp da yukarda bağlantı bekleniyor diyor, 2-3 dakika bağlanmaya çalışıyor bu sırada cihaz epeyi ısınıyor ve bağlanıyor. Ben bu 2-3 dakikayı beklemek istemezsem wifi yi kapatıp açıyorum ve anında bağlanıyorum. Ekran sol üstte wifi sembolü hep var ama yani tam anlamıyla bi kopma da değil wifi den çıkmıyor ama internet bağlantısı da vermiyor. Eve xiaumi sinyal güçlendirici taktım çare olmadı. Bu döngü 30 dakikada bir oluyor evde çok sinir bozucu. Ev internetinde sorun yok. Senelerdir ne başka telefonlarımda ne de pc lerde sorun yaşamadım. Ev internetinde sorun olsa çoktaaan anlaşılırdı. Bu konuda eminim. Ancak bence telefonda da sorun yok. 2 aydır saatlerce arkadaş evinde, cafede, ofiste wifi de bağlı kaldım, yukarda evde bahsettiğim sorunu yaşamadım. Telde sorun olsa buralarda da kesin sorun yaşardım evde 30 dk da bir olan sorun neden buralarda saatlerce olmuyor.. Bu nasıl iş arkadaşlar sorun nerede? ne olabilir ? Teknik detaylara hiç hakim değilim. Sırf bu yüzden çok sevdiğim telefonumdan soğudum. Yardımlarınızı rica ediyorum not : iphone se 2022 de en güncel ios sürümü mevcut şu an |
Bildirim