Şimdi Ara

iphone SE 3.Nesil (ANA KONU) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
610
Cevap
26
Favori
45.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iustumExtract İ kullanıcısına yanıt

    Ekran koruyucu konusunda her zaman tercihim spigen olmuştur. Şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. Buffın özellikle jelatin olanları hem aşırı parmak izi bırakıyor hem de gökkuşağı efektine neden oluyor.

    spigen öneririm


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlarınız için teşekkürler hocam @nightsoldier iphone SE 3.Nesil (ANA KONU) 

  • Ahize sesini arttikmak icin bi ayr var midir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.


    iPhone SE 2022 (3. Nesil) ve AirPods Pro alıp telefon konusunda arkama uzun bir süre bakmamayı düşünüyorum. Androidden geçeceğim, ilk IOS telefonum olacak.


    Telefonda yaptığım şeyler müzik dinlemek, internette gezinmek. Bir de Whatsapp tarzı uygulamalar kullanmak. Oyun oynamam.


    Mantıklı bir tercih midir yoksa başka önerisi olan var mı?


    Bütçem 15-16 bin lira arası en fazla ki kulaklık da buna dahil.

  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt

    Batarya performansı üzer tekrar androide geçme isteği oluşur hem ilk defa kullanacakmışsın pişman olma soğuma cihazdan sistemden başka seçeneceklere bak derim 11-12 gibi. Sistem yazılımı ve cihazlardaki donanımlar iyi ama işte batarya konusu hemen hemen 11-12 den sonra iyileşmeye başladı. Eko sisteme alışınca androidde geçmezsin bir daha doğru tercih önemli

    iphone da SE ve MİNİ modelleri alınmaz ….7 8 X SE 2020 XR ve 11 kullanmış birisi olarak söylüyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 18 Temmuz 2022; 23:2:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 almak istemiyorum açıkçası SE gibi güncel bir cihazdan daha pahalı olup 3. yılında olan bir telefona sıcak bakamıyorum. Ucuz olsaydı işler değişebilirdi tabi.


    12 konusunda da arada %50 kadar fiyat farkı var şu an.


    Telefonu aktif olarak çok fazla kullanmadığım için SE gibi bir modelin başlangıç için beni üzmeyeceğini düşünmüştüm ama çoğu kişiden sizin dediğinizin aynısını duydum o yüzden SE modeline de fiyat harici sıcak bakamıyorum en azından şu an için.


    Cevabınız için teşekkürler bu arada.

  • valla kimse sarj lardan memnun değil hocam, ben 11 kullandım memnun kalmadım 12 alacaktım kimi sarjdan memnun kimi değil, keza 13 içinde öyle kalakaldık vallahi

  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt

    2. el çok temiz sıfır ayarında iPhone 12 var ilanlarda şimdi baktım gerçi şehirden şehire göre fiyatlarda oynama oluyor ama en azından bi bak incele derim

    kulaklığı bir süre ertelersin almak için veya alternatif f/p alabilirsin yani kulaklık olayı çözülür bi şekilde ama batarya işi biraz yorucu olabilir powebank ile powerbank olmadığı zamanlarda kendini kısıtlamak zorunda kalabilirsin deneyimden ödün vereceğin anlar olabilir yani bu tip durumlara se gibi modellerde daha çok çabuk yakalanırsın sen dediğim gibi 12 bak iphone SE 3.Nesil (ANA KONU) 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzaktan kargolatmak vs. yüz yüze olmadığı sürece sıkıntılı süreçler açıkçası. Yüz yüze içim rahat edecek temiz, garantili bir 12 bulursam dediğiniz olabilir elbette. Kulaklık konusunda da öteleme yapabilirim bir süre, kulaklığım var kullanabileceğim.


    Ekleme: Sarı siteye baktım da ucuz olanların hepsi yurt dışı, buradan alınan 8-10 ay garantisi olan telefonlar da 14-15 bin lira. Pek hoşuma gitmedi açıkçası.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 18 Temmuz 2022; 23:32:6 >
  • Hakan.. kullanıcısına yanıt

    bi önceki mesajımda sadece söylediğim gibi ….7.8.x.Se 2020.xr. Ve 11 kullanmış birisi olarak en son x-se 2020 - xr -11 geçişlerde x den sonra se 2020 geçince bi ne oluyor dedim düşündürdü bi sorguladım xr a geçince ki pil sağlığı 8x idi buna rağmen oh be dedirtti 11 ile inceden biraz daha iyi oldu benim için


    senin dediğin gibi üst modele geçtikçe alt modellerin batarya konusunda iyi olmadığı kanısına varırız o yüzden arkadaşın baz aldığı model se 3 e göre konuştum tecrübelerimi aktardım kafasında fikir oluşsun diye zaten çoğu kişi hemen hemen benim söylediklerime yakın şeyler söylemişler

    iphone SE 3.Nesil (ANA KONU)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 18 Temmuz 2022; 23:46:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt

    hocam kapalı kutu 18.500 civarına vardı cogu satıldı gerci 10 15 garantili cihazlara gercekten 15k verilmez


    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-tugra-iletisim-den-iphone-13-128-gb-beyaz-23-ay-garantili-1038533271/detay

  • iphone SE 3.Nesil (ANA KONU)Darius Kyoutube
    Testing & comparing the battery life of iPhone SE (2022), 13, 13 mini, 12, 12 mini, 11 and SE (2020). ~ Get Surfshark VPN at https://surfshark.deals/darius - Enter promo code DARIUS for 83% off and 3 extra months for FREE! ~ Check out my other videos! 🎥 iPhone 13 mini Review: https://youtu.be/bTwnTZbk9-E iPhone 13 Pro Battery & Charging Test: https://youtu.be/bp2xJ67QT24 ULTIMATE iPhone 13 Battery Test: https://youtu.be/WFPcOJREysM Fold3 vs Flip3 Samsung Battery Test: https://youtu.be/Ul7KD60pzRE ULTIMATE Refresh Rate Battery Test: https://youtu.be/_O2t3nKlBRQ OnePlus Nord2 Battery Test: https://youtu.be/4bZzJ3g6syg Galaxy S21 ULTIMATE Battery Test: https://youtu.be/jQP5lA2UZOU iPhone 12 ULTIMATE Battery Test: https://youtu.be/JCqORljVdYs ~ Don't forget to subscribe, its free! 😉 Music I use: https://morninglightmusic.io/?ref=62&... (Get 10% off!) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Contact for business inquiries: darius.kracht@gmail.com ~ Help support the channel by using one of these links (affiliate): US: https://amzn.to/2GVgQJJ Germany: https://amzn.to/2IPHbyT ~ If you enjoy my videos please consider supporting me via PayPal: https://paypal.me/DariusKracht Thanks! ~ Follow me on Social Media! http://instagram.com/_darius_k http://twitter.com/Darius_Kracht
    https://www.youtube.com/watch?v=bswkrqCLwP8&ab_channel=DariusK

    ben bu mah değerlerini çözmedim, se 2022 11 den düsük mah olmasına ragmen aynı gidiyor pili iphone SE 3.Nesil (ANA KONU) 

  • Hakan.. kullanıcısına yanıt

    19 bin lira istiyor hocam amazonda sıfırı 20.800 lira zaten satıcı da amazon. 1800 lira daha bulabilirim bu fiyatlara çıksam diye düşünüyorum açıkçası.

  • Hakan.. kullanıcısına yanıt

    Bunları izleyip geçeceksiniz videolarla bir yere varamayız

    gerçek kullanımda se 2020 nin 11 den daha uzun süre ekran süresi vereceğine gerçekten inanıyor musunuz iphone SE 3.Nesil (ANA KONU) 


    edit

    se 2020 sıfır cihaz hem de iOS 14.8 yüklü idi YouTube whatsapp telegram Twitter banka uygulamarı falan hep aynı düzenli şekilde kullanırım sabit aynı ayarlar uygulamalar bu şekilde memnun değildim se 2020 den yani se 2020 kullanıyorken her şeyi açmıyordum tüm ayarlar açık değildi fazladan bir sürü uygulama yoktu hep aynı çizgi o yüzden zaten rahat konuşabilirim en ufak bi değişiklik fark ediyor


    iphone SE 3.Nesil (ANA KONU)


    iphone SE 3.Nesil (ANA KONU)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 19 Temmuz 2022; 0:7:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Hocam battarya o kadar kötü değil. 2.018 mah galiba bataryası ve a15 işlemci güç yönünden tasarruflu. Yarım saatte %50 şarj oluyor zaten telefon.

    Bence küçük ekrana alışabilir miyim yönüne odaklansan daha iyi olur. Asıl olay orada bence

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tirabzonli kullanıcısına yanıt

    Küçük ekran sorun değil benim için çünkü telefonla aktif bir işim yok. Telefon görüşmesi, whatsapp ve müzik. Arada sırada internette dolaşmak bir de yapacağım.


    IOS ekosistemine giriş açısından SE 3 modeli F/P görünüyor benim açımdan. Dediğiniz gibi şarj da aslında kötü değil özellikle benim gibi bir kullanıcı için hiç sorun bile olmaz ilk birkaç yıl.


    Ama diye başlarsam konuşmaya gidip 5 bin liralık android alıp geçerime dönüyor olay sonraiphone SE 3.Nesil (ANA KONU) 

  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Aklınızda bulunsun kırmızısı 64 gb Hepsiburada satıcısı 11.899 tl ve 2.000 bin tl eskiyi getir desteği var.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.