Şimdi Ara

iphone se 1769tl hepsi burada son 4 saat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.137
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlgilenen olursa iphone se 1769tl iyi fiyat
    http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-se-32-gb-apple-turkiye-garantili-pm-HB000004ORUA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mur37 -- 26 Kasım 2017; 19:50:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum ekim 2016da 1600e aldın diye şu an alacaklara niye çöp olsun ki? Ekim 2016 da dolar kuru 3.05 ken şu an 3.95 buda yüzde 30luk artış demek. Senin aldığın zamanki tl dolar kuruyla şu an o tel 2080 TL’ye alınmalı ama hala 1600e alınabiliyorsa buda demek oluyor ki geçen seneye göre çok sıcak fırsat...
  • space gray en azından kalın çerçeveleri maskeliyor diğer renklerde bence iyi durmuyor. 2. el se bakınıyorum bende siyah olsa düşünebilirdim
  • BF'nin ilk günü hbde 1650 liraydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilkq

https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/iphone-se-32gb-uzay-grisi-akilli-telefon-apple-turkiye-garantili-316586595

burada daha ucuz, axess varsa 1627'ye geliyor.

Hatta ben üyelikle girdim 1609 TL’ye geliyor

• 6S'le aynı çipi kullanıyor, ben Ekim 2016'da banka kampanyası ve hediye çekiyle birleştirip 1600 liraya mal ediyordum. Şu anda bu fiyata çöp almak olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: U.

6S'le aynı çipi kullanıyor, ben Ekim 2016'da banka kampanyası ve hediye çekiyle birleştirip 1600 liraya mal ediyordum. Şu anda bu fiyata çöp almak olur.

Dostum ekim 2016da 1600e aldın diye şu an alacaklara niye çöp olsun ki? Ekim 2016 da dolar kuru 3.05 ken şu an 3.95 buda yüzde 30luk artış demek. Senin aldığın zamanki tl dolar kuruyla şu an o tel 2080 TL’ye alınmalı ama hala 1600e alınabiliyorsa buda demek oluyor ki geçen seneye göre çok sıcak fırsat...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yıl 2018 olcak 4 inch iphone almak için 1769tl veriyonuz
  • Su zamanda o telefon ancak 1000tl eder fazlasi etmez o da iphone oldugu icin o ozellikte baska telf olsa 500tl ancak eder :D

• Ben 0 ını aldım birinden 1300 e harbi çöp bunu burda paylaşmamak lazım

• yazık günah

• ashkiya26 A kullanıcısına yanıt
    Dolar yükseldi ama telefon 1 yılda hiç eskimedi mi? %90 Apple, iOS 13’den sonra destek almayacak. Bu da cihazın 2.5 yıllık bir ömrünün kalması demek oluyor. Hatırlanırsa 6S çıktığı zaman 5S 1300’lere kadar gerilemişti.

• Niye alınmasın telefonun zaten en güzel özelliği 4 inch olması, bu boyutta bu kadar güçlü telefonu taşımak güzel. Herkesin beklentileri, kullanım alışkanlıkları, hayat tarzı farklı.
  • ben halen daha ios 6 ile iphone 4 kullaniyorum ve son zamanda pil suresinin dusmesi disinda hicbir sikayetim yok cihaz hakkinda.

artik telefon degil tablet satiyor ureticiler. millet nasil oldu ise buyuk iyidir kavrami oturdu. boyutlar kesinlikle bir artidir.

ayrica zaten cihazi HB 1799 TL den satiyor idi. cok da bi indirim yok.

1000 TL eder, cop diyenler de gidip kumda oynasin bi zahmet.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.