Şimdi Ara

iPhone şarj problemi ios8 ile birlikte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonumun şarj süresi çok aşırı düştü %100 şarj ile biraz clash of clans biraz instagram falan 3G açıkken anında %40 Lara 30 lara Düşüyor şarja Yakınca % 80lere çıkıyor demek istediğimi anlamışsınızdır iOS 8 den sorma Arkadaşlarım da şarjlarının çok çabuk bittiğini söylediler ama sanırım benimki batarya ile ilgili

Neler yapmam gerekli

Eğer batarya Değişimi gerekirse ne kadar tutar telime şuan 700 tl veriyorlar ( yurt dışı kilit tuşu çalışmıyor kozmetik 10/6 ) eğer çok masraf çıkarırsa değiştirmek yerine o parayı üstüne koyarım 5s yada yince 5 alırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ip5 8.0.2 benimde kullanım sürem düştü gibi geliyor psikolojikmi bilmiyorum. Mesela şuan
    Kullanım 3 saat 28 dakika beklemede 12 saat 2 dakika %28 şarj var. 8.1 ile değişme olurmu diye bekliyorum. Birde temiz restore yapmadım etkisi olurmu bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit: tel iPhone 5 yazmayı unutmuşum

• Benim sıkıntı. Daha çok şarjın ani düşmesi prize takınca ani yükselmesi

• Up

• Sevo16 S kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum aynı sorun bende var batarya 30iken şarja takınca 40-50 lere fırlaması 8.1beta 2 kurulu ondada bi kaç kez bu durumu gördüm umarım düzelir ama genel olarak şarj durumu düzelmiş gibi görünüyor beta da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, sorun ile alakalı 1 müşterimizin bataryasını değiştirdik cihaz düzeldi
    Başka bir müşterimizde güncellleme yapıldı düzeldi.bataryanızı değiştirip denemenizi tavsiye ederiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s İlginç Şarj sorunu
    11 yıl önce açıldı
    iphone'da wifi sorunu
    3 ay önce açıldı
    Note 4 - Şarj Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iOS 8 şarj konusunda çok iyi değil ama sizinki daha çok batarya sorunu gibi. şarjın ani düşmesi prize takınca ani yükselmesi vs
  • Sevo16 S kullanıcısına yanıt
    Kac aylik telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: Sevo16

Telefonumun şarj süresi çok aşırı düştü %100 şarj ile biraz clash of clans biraz instagram falan 3G açıkken anında %40 Lara 30 lara Düşüyor şarja Yakınca % 80lere çıkıyor demek istediğimi anlamışsınızdır iOS 8 den sorma Arkadaşlarım da şarjlarının çok çabuk bittiğini söylediler ama sanırım benimki batarya ile ilgili

Neler yapmam gerekli

Eğer batarya Değişimi gerekirse ne kadar tutar telime şuan 700 tl veriyorlar ( yurt dışı kilit tuşu çalışmıyor kozmetik 10/6 ) eğer çok masraf çıkarırsa değiştirmek yerine o parayı üstüne koyarım 5s yada yince 5 alırım

sanırım dediğiniz kalibrasyonla ilgili. bende de bazen düşük gösteriyor taktığım an artıyor.. ama kullanım süresinde bende pek bir değişme yok... i backup bot dan bir kontrol edin derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.