Şimdi Ara

İphone şarj adaptörü sürekli bozuluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar yardım edin ben bu işin içinden çıkamadım. 4-5 kere iphone şarj adaptörüm bozuldu yaklaşık 300-400 tl para harcadım bu alete bugün gene bozuldu. Yatarken başucumdaki prize şarj aletini takıp yatıyorum 4 kere felan bu şekilde bozuldu bende geçen hafta tunçmatik’in tekli akım korumalı prizini aldım belki çare olur diye 2-3 gündür gece taktığımda şarj olduğundan emindim ama kalktığımda telefon şarj olmuyordu bugün de işten gelince biraz şarja takıyım dedim taktım yemek yedim geri odaya gittiğimde telefon şarj olmuyordu yanık kokusunu aldım usb giren kısımı kokladım yanık kokusu geldi. Eşim de iphone kullanıyor onun yattığı tarfafta da priz var ama orda tunçmatik’in 5’li prizi takılı 1 yıldır onu kullanıyor ve onun adaptörü bozulmadı. Bir elektrikçiye sordum onun söylediği iphone şarj adaptörlerinin uç kısımları tamamen metal değil yarısından fazlası plastik sadece en uç kısımları metal böyle olunca prize de tam oturmuyosa ben farketmesem bile elektrik gidip gidip geldiğinden adaptörü yakıyordur dedi. Bunun üzerine ben duvar prizine taktım adaptörü evet sıkı sıkı oturmuyo adaptör, prize hafif dokunsan sallanıyo ama şöyle birşey var ben o prize tunçmatik akım korumalı priz taktım onun üstüne adaptörü takıp kullanıyordum ve bu şekilde bakınca adaptör duvar prizindeki gibi değil sağlamca oturuyordu. Yardım ederseniz sevinirim bu olay can sıkmaya başladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop pil şarj olmuyor
    4 yıl önce açıldı
    İPHONE TAM ŞARJ OLMUYOR
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.