Şimdi Ara

iPhone Saptanmış Uygulamalar-Çeviri Sorunu (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonumda birden fazla çeviri uygulaması yüklü olmasına rağmen Ayarlar-Uygulamalar-Saptanmış Uygulamalar-Çeviri ekranından varsayılan uygulama tercihini Google Translate olarak ayarlayamıyorum çünkü telefon Apple'ın kendi çeviri uygulaması dışındaki diğer çeviri uygulamalarını (Google Translate, Yandex Translate vs.) görmüyor. Diğer saptanmış uygulamaları istediğim gibi değiştirebiliyorken bunu yapamıyorum.

Destek ekibiyle görüştüm beni daha yetkili destek ekibine yönlendiriler onlardan dönüş bekliyorum.

Aynı sorunu yaşayan çözen var mıdır?

(iOS 18.4 sürümünü kullanıyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5EE93EE9B -- 24 Mayıs 2025; 13:43:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bazı uygulamaların desteği henüz gelmemiş olabilir.
    Bende görünen uygulamaları denemeniz için ekliyorum.

iPhone Saptanmış Uygulamalar-Çeviri Sorunu (ÇÖZÜLDÜ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayhoş -- 12 Mayıs 2025; 17:37:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google 20.05.2025 tarihinde App Store'da yayınlanan Google Translate 9.8.011 sürümüyle gerekli desteği sağladı.

Bu güncellemeyle Google Translate sistem ayarlarından saptanmış çeviri uygulaması olarak atanabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5EE93EE9B -- 22 Mayıs 2025; 12:41:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    android hücre bilgi mesaj sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.