Şimdi Ara

iPhone recovery mode 'da kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
13.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benzer konular var ama aynı sorunu yaşayan ve tam çözüm bulmuş olan yok.

özetle jailbreakli iphone 4 IOS 6.0 sürümündeki telefonuma IOS 6.1 güncellemesi yaptım ama telefon recovery mode 'da (ekranda usb ve itunes logosu var) olduğu için restore ettikten sonra itunes'a usb ile bağlayın uyarısı çıkıyor.

ben tinyumbrella-5.10.00 ile exit recovery yaptım olmadı, home tuşu ile kapama tuşuna aynı anda bastım elma çıktıktan sonra kapama tuşuna bastım olmadı.

artık yapacak birşey bilmiyorum bilen varsa yardım lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarisTimur -- 3 Şubat 2013; 17:27:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aysunbaris

benzer konular var ama aynı sorunu yaşayan ve tam çözüm bulmuş olan yok.

özetle iphone 4 IOS 6.0 sürümündeki telefonuma IOS 6.1 güncellemesi yaptım ama telefon recovery mode 'da (ekranda usb ve itunes logosu var) olduğu için restore ettikten sonra itunes'a usb ile bağlayın uyarısı çıkıyor.

ben tinyumbrella-5.10.00 ile exit recovery yaptım olmadı, home tuşu ile kapama tuşuna aynı anda bastım elma çıktıktan sonra kapama tuşuna bastım olmadı.

artık yapacak birşey bilmiyorum bilen varsa yardım lutfen

iphone 4 ios 6.1 jailbreak çıktı diye biliyrum bi araştır çıkmışsa telefonu pc ye bağla jailbreak için gerekli programı indir telefon açılır. Açıldıktan sonra restore ederek jailbreakten kurturulsun. 2 gün önce benimde başıma geldi bu sayede kurtuldum

• cümlem yanlış olmuş 6.1 güncellemesi yaptığımdan emin değilim telefonumda güncellemeye hazır diye bir yazı çıktı tıkladım sonra bu olanlar oldu
  • İnternetten telefonun için 6.1 ipsw dosyasını indir. Sonra iTunes'a bağla. Kurtarma modunda bir iPhone bulundu diyecek. Sonra Shift+Geri Yükle yap indirdiğin ipsw dosyasını seç ve kurtaracak. Aynı şey ben iPod Touch'ı iTunes'tan 6.1'e güncellerken olmuştu geri yükle diyordum hep hata veriyordu. indirdiği güncelleme dosyasınıda siliyordu. Böyle yaptım oldu benim.
  • bende itunes 11.0.1.12 var, shifte basacağım ama geri yükle nerede ?
  • iFaith ya da fixRecovery idi sanırım adı.. Bunları kullan birde.. Ben iFaith ile çözmüştüm sorunu..

Ancak dediğim gibi yanlış program da olur fix recovery diye arattır google'da bulursun birşeyler.. Bulamazsan söyle daha iyi yardımcı olmaya çalışırım
  • Bende iPhone 3GS var. Jailbreak yok. Ve guncellestirmeden sonra recovery mode 'da (ekranda usb ve itunes logosu var) kaldi. Restore ettikten sonra itunes'a usb ile bağlayın uyarısı çıkıyor. Belki 5 kere restore dedim. Restore ediyor. iPhonunuz birkac saniye icerisinde acilacaktir diyor. Ama tekrar recovery moda donuyor. Ne yapmam lazim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sungurtigin -- 3 Şubat 2013; 18:31:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bende itunes 11.0.1.12 var, shifte basacağım ama geri yükle nerede ?

öyle bir şey olması lazım tam olarak hatırlamıyorum ama bilgisayara bağlayıp iTunes'u açtığında kurtarma modunda bir iPhone bulundu diyip öyle bir şey çıkartıyordu.
  • teşekkürler birazdan deneyeceğim 6.1 guncellemesi bitsin

sungurtigin : vatov'un bana önerdiğini dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungurtigin

Bende iPhone 3GS var. Jailbreak yok. Ve guncellestirmeden sonra recovery mode 'da (ekranda usb ve itunes logosu var) kaldi. Restore ettikten sonra itunes'a usb ile bağlayın uyarısı çıkıyor. Belki 5 kere restore dedim. Restore ediyor. iPhonunuz birkac saniye icerisinde acilacaktir diyor. Ama tekrar recovery moda donuyor. Ne yapmam lazim...

aynen aysunbaris'a dediğim şekilde restore et bir defa. Eğer hala olmuyorsa daha iyi bilen biri yardımcı olur forumda.
  • Büyük ihtimal söylediğiniz sorun recovery mod'da kalmak değildir aktivasyon ekranında kalmış olabilirmisiniz iTunes'e takınca herhangi bir uyarı veriyor mu ?
  • yaptım şimdide disk is full uyarısı veriyor ve kuruluma başlamıyor. nasıl silecem iphone'un içini ???
  • hata bu kafayı yiyecegim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

quote:

Bende iPhone 3GS var. Jailbreak yok. Ve guncellestirmeden sonra recovery mode 'da (ekranda usb ve itunes logosu var) kaldi. Restore ettikten sonra itunes'a usb ile bağlayın uyarısı çıkıyor. Belki 5 kere restore dedim. Restore ediyor. iPhonunuz birkac saniye icerisinde acilacaktir diyor. Ama tekrar recovery moda donuyor. Ne yapmam lazim...

aynen aysunbaris'a dediğim şekilde restore et bir defa. Eğer hala olmuyorsa daha iyi bilen biri yardımcı olur forumda.

var mı bir yorumun ?
  • Sorun cihazla değilde bilgisayarla alakalı gibi geldi bana çünkü çöp sepetini boşalt diyor bilgisayarı bir temizlermisin işine yaramayan şeyleri silermisin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

quote:

var mı bir yorumun ?

Yanlış anlamadıysam geridönüşüm kutusundakileri silmen gerekiyor.

• Disk dolu oldugu için program restore yapamıyormu ne yapıyor, başka bir pc den deneyin sorun olmayacaktır.
  • ahh ahh okumadan etmeden olmuyor diye hemen sinirleniyoruz

bilgisayar c dizini agzına kadar dolumussu an deniyorum
  • olamaz olamaz şimdide ekteki hatayı verdi

unknown error 3194

• quote:

olamaz olamaz şimdide ekteki hatayı verdi

unknown error 3194

Windows/system32/drivers/etc/hosts dosyasını notepad olarak aç içinde ki apple ile alakalı adresleri sil 3194 hatasından kurtulursun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.