iphone da yaşadığım bir problemi çözmemde yardımınızı rica ediyorum
telefonu restore etmeye çalıştım recovery mode aldım ve restore dedim fakat hata olarak bana "iphone could not be restored an unknown error occured" dedi.
su anda elma logosunda takılı kalıyor usb den çıkarttığımda da tekrardan recovery moduna geçiyor ne yapmam gerekir
telefonda jailbreak ya da herhangi bir illegal yazılım yoktu.
yardımlarınızı bekliyorum
neden restore yapıorsun,handi firmwaredesin?
bilgisayarı aç kapa , farklı usb portu kullan, farklı kablo kullan,firmware i baska siteden tekrar indir.
merhaba
telefonda programların hiç biri çalışmıyordu itunesdan da muzik atamıyordum restore yapalım dedim recovey mode aldım 2.2.1 versyonu kullanıyordum
usd portu değiştirdim şimdi de farklı kablo kullanarak deneyeceğim başka bir çözüm yolu varmıdır?
kablo değiştirdim....
elma logosunun altında yükleme barı çıktı sonunda sanırım bir daha çakma kablo kullanmayacağım :D tavsiyen için teşekkür ederim problem dewam ederse msj atarım
telefonu türkiyeden mi aldın.biraz daha detaylı bilgi verirmisin telefon ve pc sistemi hakkında
recovery moda mı aldın niye? jb mi yapıyorsun?yapıyorsan nasıl?
itunes i aç.shft tusuna basarken restoreyi tıkla sonrasını pc halledecektir.
merhaba
telefonu dun aldım istanbuldan bilgisayarım XP amd 2500 2gb ram recovery moda aldım cunku telefonun hiç bir programı çalışmıyordu jailbreak yoktu şimdi de yapmayacağım
bu arada restore oldu şimdi daha önce yaptığım back up 'ı tekrar yüklüyorum