Şimdi Ara

iphone prizden şarj cihazı hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilkomdan aşağıdaki ürünü alıcam ama biraz şüphem var. Paket içeriğinde prizden şarj cihazı ve şarj ve senkronizasyon kablosu demiş bana biraz ucuz geldi. Bilkomda orjinal Apple ürünleri satılmıyor mu? Sadece prizden şarj cihazı olsa bu fiyat normal ancak yanında birde kablo olunca bana biraz ucuz geldi. Zaten sitede sadece kablo 57,36 tl ye satılıyor. Siz ne diyorsunuz?

http://store.bilkom.com.tr/Apple-iPhone-ve-iPod-Prizden-sarj-Cihazi-AC-_4878.html#0

• bilkomun replika ürün satacağını sanmıyorum
  • Sahsen sarj cihazi icin pek ucuz denemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinaldir merak etmeyin,bir sıkıntı çıkarsa iade edersiniz.
  • Kesin orjinaldir diyorsanız o zaman paket içeriği kısmında bir yanlışlık olabilir. Çünkü sadece kablo zaten 57,36tl ye satılıyor. Kablo + prizden şarjın 40,37tl olması pek mantıklı değil. Şiparişi verip vermeme konusunda kararsız kaldım sizce sipariş vermeli miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: 06_messi_06

Arkadaşlar bilkomdan aşağıdaki ürünü alıcam ama biraz şüphem var. Paket içeriğinde prizden şarj cihazı ve şarj ve senkronizasyon kablosu demiş bana biraz ucuz geldi. Bilkomda orjinal Apple ürünleri satılmıyor mu? Sadece prizden şarj cihazı olsa bu fiyat normal ancak yanında birde kablo olunca bana biraz ucuz geldi. Zaten sitede sadece kablo 57,36 tl ye satılıyor. Siz ne diyorsunuz?

http://store.bilkom.com.tr/Apple-iPhone-ve-iPod-Prizden-sarj-Cihazi-AC-_4878.html#0

kesinlikle orjinal

• Teşekkürler arkadaşlar siparişi verdim. Bakalım ürün elime geçince görücez kablo var mı yok mu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pil şarj cihazı önerisi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.