Şimdi Ara

iPhone OS 4.0 Beta Inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
0
Favori
5.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önce bir kaç ekran görüntüsünü paylaşmak istiyorum. Eğer sizden sorular gelirse hepsini deneyip cevaplayabilirim.
    Öncelikle uygulamaları Gruplamak(Folder) gerçekten çok kullanışlı olmuş. Grup isimlerini uygulamayı indirdiğiniz appstore kategorisinden otomatik alıyor. Ek olarak çoklu uygulama yönetiminde bir kaç konuya değinmek istiyorum. Öncelikle herhangi bir uygulamayı açıp home butonuna bastığımızda doğrudan arkada çalışmaya başlıyor. Bu şu demek 10 tane uygulama açtım diyelim bunların hepsi arkada çıkıyor ve taskbarda birikiyor. Hepsini birden kapatmak gibi bir durumumuz yok. Bu durumda izleyeceğiz yol şu. İki kez home butonun tıklamak her uygulamanın üzerine bir süre basılı tutmak ve köşede çıkan ufacık kapat simgesine tıklamaya çalışarak kapatmak. Bir kaç gün içinde diğer özellikleride deneyimleyip sizlerle paylaşabilirim.Özel olarak bakmamı istediğiniz birşey varsa bakabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drony -- 9 Nisan 2010; 14:45:57 >

• home tuşuna basınca direk arka plana atma olayı çok kötü olmuş.büyük ihtimalle herkesin merak edeceği pil durumudur.onuda ancak bir kaç güne anlayabilirsiniz sanırım.

uygulamalarda 4.0 da sorun çıkaran oldumu?
  • Pili etkiliyormu m.t. ?
  • Henuz yeni kurdum. 1 saatten fazladir. Notifications ve wifi acik. Hala 100% sarj gorunuyor. Ayrica daha rahat calistigini soylemeliyim onceki surumlere gore
  • Seri numaranı gizlemek isteyebilirsin...
    "Grup isimlerini uygulamayı indirdiğiniz appstore kategorisinden otomatik alıyor." Evet bu olay iyiymiş ama jbcilere iş çıkacak, zira jbli uygulamaların türü ayarlı olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustBeCooL

Seri numaranı gizlemek isteyebilirsin...
    "Grup isimlerini uygulamayı indirdiğiniz appstore kategorisinden otomatik alıyor." Evet bu olay iyiymiş ama jbcilere iş çıkacak, zira jbli uygulamaların türü ayarlı olmuyor.

Kesinlikle:) Farketmemişim bile
  • Kasmıyorsa süper. Yeni versiyonlar genelde yeni çıkacak iphone da rahat çalışacak şekilde yapıldığı için eskileri kasıyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 13 pro android auto.
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • jailbrake li cihaza yuklersek jb olayı kalkıyor mu? 3G ye de yukleyebiliyoruz degil mi? 3GS icin degil yani sadece ?
  • ne zaman dağıtıma çıkacak bu versiyon bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewren

jailbrake li cihaza yuklersek jb olayı kalkıyor mu? 3G ye de yukleyebiliyoruz degil mi? 3GS icin degil yani sadece ?

3G'de multitasking özelliği dışında yüklenebiliyor. Bu bilgiyi internetteki bilgilere dayanarak söylüyorum. Akşam eve gidince sakin kafayla iyice araştıracağım. ve sürüm notlarını okuyacağım.
    Jailbreak'li iPhone kullanmıyorum yani test imkanım yok. Ama jailbreak'li iphone kullananlar daha önce 3.1.3'e nasıl geçitilerce aynı prosedür işleyecektir. Tahminen kalkacaktır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drony -- 9 Nisan 2010; 15:12:12 >
  • quote:

jailbrake li cihaza yuklersek jb olayı kalkıyor mu? 3G ye de yukleyebiliyoruz degil mi? 3GS icin degil yani sadece ?

yüzde yüz kalkacak os 4.0 yüklersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: drony

quote:

3G'de multitasking özelliği dışında yüklenebiliyor. Bu bilgiyi internetteki bilgilere dayanarak söylüyorum. Akşam eve gidince sakin kafayla iyice araştıracağım. ve sürüm notlarını okuyacağım.
    Jailbreak'li iPhone kullanmıyorum yani test imkanım yok. Ama jailbreak'li iphone kullananlar daha önce 3.1.3'e nasıl geçitilerce aynı prosedür işleyecektir. Tahminen kalkacaktır :)

3G de multitasking ozelligini desteklemedigini nereden biliyorsun peki? böyle bir acıklamamı yazıyor sürüm özelliklerinde? yoksa denedin mi?

• 3G de MT yok ve Simdilik JB de yok.

JB Kesin Gidicek:)
  • gruplama,edge de menuden kapatılıyormus artık
    bence stewe jb li bir iphone kullanarak
    görmus bu özellikleri galiba :)
  • quote:

quote:

quote:

3G de multitasking ozelligini desteklemedigini nereden biliyorsun peki? böyle bir acıklamamı yazıyor sürüm özelliklerinde? yoksa denedin mi?

*Some features may not be available on all products. For example, Multitasking requires iPhone 3GS or third generation iPod touch (late 2009 models with 32GB or 64GB).
    http://www.apple.com/pr/library/2010/04/08iphoneos.html

• quote:

quote:

quote:

quote:

*Some features may not be available on all products. For example, Multitasking requires iPhone 3GS or third generation iPod touch (late 2009 models with 32GB or 64GB).
    http://www.apple.com/pr/library/2010/04/08iphoneos.html

anladım. o kötü olmuş. gidip hd2 aldıracaklar adama.

• hd 2 alma desire al

inceleme yapan arkadaş ellerine sağlık

yahu sana zahmet bide livewalpaper denesen

ana ekranda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gennosuke

hd 2 alma desire al

ana ekranda

Livewallpaper derken ne kastettiğinizi anlayamadım açıkcası:)
  • quote:

hd 2 alma desire al

ana ekranda

winmo7 yi bekliyorum. bakalılm nasil olacak. hd3 gelebilir winmo7 ile.
  • quote:

quote:

hd 2 alma desire al

ana ekranda

Livewallpaper derken ne kastettiğinizi anlayamadım açıkcası:)

bu yaa

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.